Witam. Chciałbym przedstawić wam poradnik jak zdobyć RP przy niewielkim nakładzie sił. jak wiecie League of Legends nie dał nam możliwości abyśmy mogli wykonywać oferty typu ankiety by zdobyć pkt . Lecz jest pewna strona na której można to zrobić i zamienić na RP. Tak więc rejestrujemy się z refflinka: http://www.prizerebe...x.php?r=4519354 lub normalnego: www.prizerebel.com . Gdy zarejestrujesz się z refflinka możesz mnie zapytać na PW o wszystko oraz powiem jakie oferty są w 100% wykonywalne. Głównym celem naszej pracy jest wykonywanie ofert, które strona Pricerebel nam oferuje.W głównym panelu
wyświetlają nam się zakładki: Home,Get Points, Prizes, My info. Aby wykonywać oferty nanosimy na zakładkę Get Points, a następnie
klikamy External offers.
Po uprzednim kliknięciu wyświetlą nam się oferty. Są to różne oferty od 1 pkt do 100 itp. Ja jednak polecam robić oferty, do których potrzeba
telefonu(poniżej znajduje się opis jak to zrobić). Każdy punkt jest równowartością z 1c (czyli 100pkt=1$). Gdy już uzbieramy
wystarczającą ilość pkt tj. 500pkt lub 1000pkt odpowiednio na 5$ ebay/paypall lub 10$ reedem code bezpośrednio na League of Legends, następnie
wchodzimy w zakładkę Prizes i wybieramy interesującą
nas nagrodę To tyle, niżej zamieszczę opis jak wykonywać oferty.
Oferty z telefonem.
W PrizeRebel mamy bardzo dużo ofert, w których wymagany jest numer telefonu. Są to płatne subskrypcję, lecz przy odrobinie sprytu można zrobić z tego
darmową ofertę. Jest to mój sposób, który sprawdzałem
na takich grach jak Plemiona czy Crossfire. Jedyne co trzeba mieć to telefon z co najmniej 10gr na koncie (dalej dowiesz się na co). Polecam robić
oferty z SponsorPay, gdyż można potem złożyć
reklamację że się nie dostało pkt i zamieścić screen. Wchodzimy przykładowo w ofertę typu "Brain training"(80pkt).
Wyskoczy nam strona:
Następnie robimy wszystko zgodnie z poleceniami, rozwiązujemy quiz itp, aż do czas gdy nam wyskoczy
podanie numeru telefonu. W tym etapie proszę o ostrożność, gdyż jest możliwość straty z konta paru zł, lecz jeśli zrobisz
tak jak ja to nic nie stracisz. Tak więc wpisujesz swój nr telefonu(prawdziwy), wybierasz sieć i klikasz wyslij. Przyjdzie Ci sms w którym zamieszczony
zostanie kod pin; wpisz go w pole i NIC NIE KLIKAJ. Jest to kod, który po aktywacji jesteś subskrybowany i tracisz pieniądze. Na dole strony jest napisane: aby anulować subskrypcję musisz wysłać sms o treści STOP OK pod nr. 60577( koszt jak za zwykłego smsa, dlatego te 15gr). W każdej tego typu oferty jest zamieszczany opis:
Teraz naszykuj sobie tego smsa do wysłania. Gdy już masz gotowego smsa do wysłania kliknij NA STRONIE wyślij. Teraz czas na zręcznościówkę. Przyjdzie
Ci sms z powiadomieniem że zapisałeś się do oferty, 6 sekund później wyślij tego gotowego smsa z prośbą o wypisanie. I w ten sposób straciłeś jedynie
5 gr za smsa . Jeśli się udało dostałeś pkt, lecz jest
duże prawdopodobieństwo, że będziesz musiał wysłać dowód jakim będzie screenshot, które właśnie teraz zrobisz KLIK. Tak jak wcześniej wspomniałem jak
nie dostaniesz pkt, czekasz parę godzin, po czym wchodzisz w ofertach w Check offert status:
Tam masz wszystkie oferty, które próbowałeś zrobić. Klikamy po prawej
stronie oferty na Inquire about this offert i piszemy wiadomość do supporta po angielsku. Jeśli nie wiesz jak napisać napisz mi priva, przetłumaczę Ci
wszystko co chcesz profesjonalnie(studiuje filologie
angielską 2 rok). Po tym jak wyślesz wiadomość dostaniesz w przeciągu 48 godzin pkt, jest małe prawdopodobieństwo, że nie dostaniesz . Zamieszczam
wam moje stare zrobione oferty na Sponsor pay oraz Mammothy aby pokazać że to da się zrobić.