Darmowe skanowanie komputera ;)

Witam,mam do was pytanko czy ktokolwiek z was zna jakiegoś antywirusa darmowego,dokładnie chodzi mi tylko o opcje "przeskanuj komputer " i "usuń zagrożenie" i żeby to nie było jakieś gówn* ;)

Pobierz sobie np. Nod-a w wersji trial i przeskanuj kompa.

Po przeskanowaniu nie pojawi się Komunikat : "Kup pełną wersje,aby usunąć zagrożenie" ?

Ja mam noda w trialu i usuwa wszystko jak leci :)

Dobra,już pobieram jak przeskanuje komputer to się odezwę ;)

avast jest najlepszym darmowym antywirusem, sam mam pakiet comodo ale avast ma najwiekszy % wykrywalnosci wirusow jesli chodzi o darmowe programy

Jeżeli chodzi o avasta to nie jestem do niego przekonany,ponieważ byłem u informatyka (około roku temu ) i powiedział ze "avast to taki antywirus jakbyś dał psu worek do zabawy" Także jak na razie do avasta nikt mnie nie przekonał.Skanuje "NOD32" zobaczymy co z tego będzie ;)

Jeżeli chodzi o avasta to nie jestem do niego przekonany,ponieważ byłem u informatyka (około roku temu ) i powiedział ze "avast to taki antywirus jakbyś dał psu worek do zabawy" Także jak na razie do avasta nikt mnie nie przekonał.Skanuje "NOD32" zobaczymy co z tego będzie

Cóż, Avast ma taką renomę, bo kiedyś 50% wirusów nie wykrył, a 50% tego co wykrył to były zwykłe programy. Jak to wygląda teraz - nie wiem, ja tego ściągać nie zamierzam. A z antywirów polecam Comodo albo AVG, przynajmniej z tych darmowych (zawsze można też skorzystać z triala Kaspersky'ego, wykrywalność ma raczej dobrą).

Avasta mam odkąd był na płycie CD-Action lol. I od tamtego czasu nie mam do niego pretensji. Jak wykrywał to wykrywał wirusy przy pobieraniu i skanowaniu i je usuwał.

Przeskanowalem NOD 32 i jest dobrze ;)

Dzięki za pomoc. Można zamknąć

Witam,mam do was pytanko czy ktokolwiek z was zna jakiegoś antywirusa darmowego,dokładnie chodzi mi tylko o opcje "przeskanuj komputer " i "usuń zagrożenie" i żeby to nie było jakieś gówn* ;)