Darmowe Waluty w Grze ? Cash Shop , RP za darmo

Pośród nas zawitał nowy portal DoGry. Walutą serwisu są pkt. które zbierasz wykonując różne akcje. Zebrane pkt. wymieniasz na doładowania do gier w które grasz.

Krótko ujmując: W serwisie za darmo zdobywasz punkty i wymieniasz je na coś co jest płatne w twojej grze.

Dlaczego warto dołączyć do dogry.pl?

1.Szeroki wybór gier

Wybieraj spośród 70 różnych tytułów. Nie znalazłeś swojej ulubionej gry? Zgłoś ją do nas, jeżeli uznamy ją za wartościową, to pojawi się w naszym serwisie.

2.Zbierasz pkt.

Walutą serwisu są pkt. które zbierasz wykonując różne akcje. Zebrane pkt. wymieniasz na doładowania do gier w które grasz. Nie grasz w żadną grę? Żaden problem. Zbieraj pkt. a w odpowiednim momencie wymienisz je na doładowanie.

3.Kolekcjonujesz odznaki

Generał, Fotograf, Piracka Flaga to tylko niektóre odznaki jakie możesz u nas zdobyć. Rozpocznij zabawę i uzupełnij swój profil wszystkimi odznakami. Pochwal się światu swoim profilem!

Kilka minut dziennie wystarczy by po jakimś czasie cieszyć się z gry.

Zapraszam: www.dogry.pl

Na uwadze warto mieć że punktów nie zdobywa się w super szybkim tempie a raczej polecam osobom którym czasem się nudzi i nie mają co robić ;)

Stronka sprawdzona

opini osobiście przed rejestracją szukałem w google

Rejestracja z ref'a nie przynosi mi bezpośrednich korzyści a użytkownikowi rejestrującemu konto zawsze da kilka dodatkowych punktów

Rejestrowanie bądź logowanie przez FaceBook daje również punkty lecz nie są one znaczne

Obecnie na dogry można otrzymać doładowanie do kilkudziesięciu popularnych gier takich jak np

Darkorbit

League of legends

Shakes and fidget

Pierwsze punkty :

Rejestracja Przez Facebook

Ustawienia Motta na swoim profilu na stronie Dogry (+20 Pkt)

Może mod mi wyjaśnić powód warnowania refów ?

Podobne tematy zawierają i nie są ucinane :)

chyba że ktoś je wciska do bana :)

Reflinki są zabronione :/

@LoRoW

Reflinki w HydePark zabronione są jeżeli są one bardziej wyszczególnione niż Czysty Link

Bynajmniej kiedyś tak było :)

Jak poleci warn to trudno ale prosze tylko żeby zwykły link pozostał bo sie komuś może przyda

Rejestracja z ref'a nie przynosi mi bezpośrednich korzyści a użytkownikowi rejestrującemu konto zawsze da kilka dodatkowych punktówRejestrowanie bądź logowanie przez FaceBook daje również punkty lecz nie są one znaczne
Gdy użytkownik zdobędzie 300 pkt., Ty otrzymasz 100 pkt. 20 pkt. otrzymasz od razu, gdy użytkownik zarejestruje się poprzez Facebook.

Kuro ambry ref jest opcjonalny a w przyszłości ( Miało już Być ) Mają być nagrody za odznaki

Po rejestracji przez FB dostajesz odznakę

To że ja zyskuje to chyba coś normalnego

Przynajmniej kilku użytkowników poznaje serwis na ktorym nie płaci za gry

tj : ja zyskuje , ty zyskujesz

Tak czy inaczej chyba poprawię swój post a przywróce do tego stanu rzeczy dopiero jak będą nagrody za takowe odznaki

Działa ta strona czy znowu jakiś fake ?

@niemalipy

Ty chyba nie rozumiesz sensu zacytowania tego. Masz pretensje do tego, że refy są zabronione kiedy kłamiesz i dzięki temu chcesz się wzbogacić. Piszesz, że Ty nic nie dostajesz za refa (jednak jest na odwrót), a osoba rejestrująca się z tego refa dostaje pkt (nic nie jest napisane o tym, że dostanie jakieś wynagrodzenie).

@Admin

W takim razie wnoszę o usunięcie refa, ponieważ jest to jawne nabijanie ludzi w butelkę.

Reflinki są zabronione:

"8.2. Zakazane jest umieszczanie w postach, sygnaturach, statusach i każdym innym miejscu linków referencyjnych. Treści takie będą kasowane, a użytkownicy zostaną ukarani ostrzeżeniem."

Dlatego proszę o uszanowanie regulaminu. Jeżeli w jakimś temacie reflink nie został usunięty, to prawdopodobnie został najzwyczajniej w świecie przeoczony przez moderatorów. Wystarczy wtedy walnąć raport, albo zgłosić to na pw.

Na tym proszę zakończyć dyskusję o reflinkach i trzymać się tematu, bo zostanie on zamknięty i najaktywniejsi offtoperzy nagrodzeni warnami. Pozdrawiam

Pośród nas zawitał nowy portal DoGry. Walutą serwisu są pkt. które zbierasz wykonując różne akcje. Zebrane pkt. wymieniasz na doładowania do gier w które grasz.

Krótko ujmując: W serwisie za darmo zdobywasz punkty i wymieniasz je na coś co jest płatne w twojej grze.

Dlaczego warto dołączyć do dogry.pl?

1.Szeroki wybór gier

Wybieraj spośród 70 różnych tytułów. Nie znalazłeś swojej ulubionej gry? Zgłoś ją do nas, jeżeli uznamy ją za wartościową, to pojawi się w naszym serwisie.

2.Zbierasz pkt.

Walutą serwisu są pkt. które zbierasz wykonując różne akcje. Zebrane pkt. wymieniasz na doładowania do gier w które grasz. Nie grasz w żadną grę? Żaden problem. Zbieraj pkt. a w odpowiednim momencie wymienisz je na doładowanie.

3.Kolekcjonujesz odznaki

Generał, Fotograf, Piracka Flaga to tylko niektóre odznaki jakie możesz u nas zdobyć. Rozpocznij zabawę i uzupełnij swój profil wszystkimi odznakami. Pochwal się światu swoim profilem!

Kilka minut dziennie wystarczy by po jakimś czasie cieszyć się z gry.

Zapraszam: www.dogry.pl

Na uwadze warto mieć że punktów nie zdobywa się w super szybkim tempie a raczej polecam osobom którym czasem się nudzi i nie mają co robić ;)

Stronka sprawdzona

opini osobiście przed rejestracją szukałem w google

Rejestracja z ref'a nie przynosi mi bezpośrednich korzyści a użytkownikowi rejestrującemu konto zawsze da kilka dodatkowych punktów

Rejestrowanie bądź logowanie przez FaceBook daje również punkty lecz nie są one znaczne

Obecnie na dogry można otrzymać doładowanie do kilkudziesięciu popularnych gier takich jak np

Darkorbit

League of legends

Shakes and fidget

Pierwsze punkty :

Rejestracja Przez Facebook

Ustawienia Motta na swoim profilu na stronie Dogry (+20 Pkt)

Może mod mi wyjaśnić powód warnowania refów ?