Pośród nas zawitał nowy portal DoGry. Walutą serwisu są pkt. które zbierasz wykonując różne akcje. Zebrane pkt. wymieniasz na doładowania do gier w które grasz.
Krótko ujmując: W serwisie za darmo zdobywasz punkty i wymieniasz je na coś co jest płatne w twojej grze.
Dlaczego warto dołączyć do dogry.pl?
1.Szeroki wybór gier
Wybieraj spośród 70 różnych tytułów. Nie znalazłeś swojej ulubionej gry? Zgłoś ją do nas, jeżeli uznamy ją za wartościową, to pojawi się w naszym serwisie.
2.Zbierasz pkt.
Walutą serwisu są pkt. które zbierasz wykonując różne akcje. Zebrane pkt. wymieniasz na doładowania do gier w które grasz. Nie grasz w żadną grę? Żaden problem. Zbieraj pkt. a w odpowiednim momencie wymienisz je na doładowanie.
3.Kolekcjonujesz odznaki
Generał, Fotograf, Piracka Flaga to tylko niektóre odznaki jakie możesz u nas zdobyć. Rozpocznij zabawę i uzupełnij swój profil wszystkimi odznakami. Pochwal się światu swoim profilem!
Kilka minut dziennie wystarczy by po jakimś czasie cieszyć się z gry.
Zapraszam: www.dogry.pl
Na uwadze warto mieć że punktów nie zdobywa się w super szybkim tempie a raczej polecam osobom którym czasem się nudzi i nie mają co robić
Stronka sprawdzona
opini osobiście przed rejestracją szukałem w google
Rejestracja z ref'a nie przynosi mi bezpośrednich korzyści a użytkownikowi rejestrującemu konto zawsze da kilka dodatkowych punktów
Rejestrowanie bądź logowanie przez FaceBook daje również punkty lecz nie są one znaczne
Obecnie na dogry można otrzymać doładowanie do kilkudziesięciu popularnych gier takich jak np
Darkorbit
League of legends
Shakes and fidget
Pierwsze punkty :
Rejestracja Przez Facebook
Ustawienia Motta na swoim profilu na stronie Dogry (+20 Pkt)
Może mod mi wyjaśnić powód warnowania refów ?