Darmowy a płatny - róznice?

Witam, mogłby mi ktos opisac roznice jakie sa jesli bede grac za darmo a jesli bym zaplacil? Slyszalem ze gracze ktorzy nie placa nigdy nie dorownaja tym co placa, ale czy gra na prawde sie rozni i jest duzo trudniej?

Gold Packa możesz kupić za gold w grze, a co do różnic temat był poruszany już wiele razy.

No tak np. w tym linku http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Aion-przechodzi-na-Free2Play

Jest to wyjaśnione co masz za blokowane/odblokowane w poszczególnych typach konta.:lol: Moim osobistym zdaniem ograniczenia są w miarę przystępne.;)

Cóż mnie irytuje jedynie utrudniony chat ,a co do GP to te 40zł to aż tak dużo nie jest w porównaniu do dawnego płacenia(choć jak na premium to trochę mimo wszystko sporo)

Cóż mnie irytuje jedynie utrudniony chat ,a co do GP to te 40zł to aż tak dużo nie jest w porównaniu do dawnego płacenia(choć jak na premium to trochę mimo wszystko sporo)

Jak klan pomyśli to robi zrzutę i wychodzi po 15zł od konta [na miesiąc ofc]. (:

Diametralne i denerwujące są te różnice między kontom płatnym, a darmowym, ale 4fun można pograć

Wedlug mnie spokojnie mozesz pograc do zarobienia na gp a potem to bedziesz mial na niego co miesiac.

Wedlug mnie spokojnie mozesz pograc do zarobienia na gp a potem to bedziesz mial na niego co miesiac.
Dlatego też Starter=Veteran, bo gdy zaczynają się główne instancje [powiedzmy ten 40/45+] to już wypadałoby grać na GP. (:

To ja mam takie pytanie ile by kosztował ten GP płacąc walutą w grze ?

6kk

mam 2 na sprzedaz jak by cos:) ale na nexusie;) (tak nowy serevr, jeden z nowych)

Witam, mogłby mi ktos opisac roznice jakie sa jesli bede grac za darmo a jesli bym zaplacil? Slyszalem ze gracze ktorzy nie placa nigdy nie dorownaja tym co placa, ale czy gra na prawde sie rozni i jest duzo trudniej?