Darmowy key na BF3 wielorazowego użytku

Serwer jest mocno obciążony (w sumie co się dziwić, klucz jest praktycznie na każdym większym portalu). Spróbuj później.

Dodatkowo nie wiadomo czy EA nie cofnie tego klucza, bo z tego co widzę po reddicie miał on być 'exclusive' a stał się masowy ;)

czyli juz zablokowali. mam to samo.

@up - obyś miał rację ...

ten sam problem :C a mogłem wejść tu wcześniej :unsure:

ach, że ja zawsze muszę mieć pecha ... Zobaczymy za kilka minut, może serwery się "odciążą"

:D

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

trap.jpg

Oby nie cofnęli tych już wklepanych kodów. %-)

Avitus źle to rozegrałeś :D Trzeba było napisać że zamiast lajka prosisz o skromne 5 zł... z taką liczbą wyświetleń uzbieralibyśmy na stoisko w przyszłorocznym PGA ! :D

Czepiasz się bo cię przegoniłem w lajkach B). A poza tym trzeba z Chmarusem zagadać bo podjąć jakieś kroki B). I tak dostałem 35 lajków co przełożyłoby się na 175zł czyli jedna osoba by pojechała na 3 dni z ekipy :v.

Oj chyba jednak serwery nie są przeciążone. Utrzymuje się to dość długo więc pewnie EA już o wszystkim wie. A co do kodów - albo je cofną, albo dadzą bana tym osobom.

Kod przebył połowę internetów więc nie dziwota, że przeciążone. Gdyby wyłączyli ten kod to przy aktywacji by wam pokazywało, że źle podany. Tak to serwery nie dają rady a kod dalej jest aktywny.

Czy ktoś ma może multi konto z wpisanym kodem ? Proszę dać mi znać najlepiej na Gg lub wiadomość prywatna - mogę się odwdzięczyć w postaci like ewentualnie fajne konto na battlefieldplay4free

ja bym też się nie pogniewał, gdyby ktoś się ze mną podzielił :)

Jak koledzy powyżej,przetwarzanie i przetwarzanie.

Jak koledzy powyżej,przetwarzanie i przetwarzanie.

To samo było podczas Origin Humble Bundle, serwery im nie wyrabiają i tyle. Pewnie nie spodziewali się aż takiego wzięcia ;)

Tak samo jak była Mafia 2 i Civ 5 to przecież żeby się zarejestrować to czekałem 11 godzin ale opłaciło się i mafia i civ na steamie już są :)

Na necie gdzieś poszperałem też kodziki (też wielokrotnego użytku) ale przedawnione o rok :D

EA dalo kod bo teraz im juz nie szkoda bo maja nowego BF4

nadal brak mozliwosci dodania gry do konta.

Może dalej serwery przeciążone ?

Zobaczę gdzieś o 12, może zadziała.