ja jednak watpie aby jeszcze zadzialal:P
Darmowy key na BF3 wielorazowego użytku
Już nie działa ;_____; xD
Jak komuś słabo śmiga BF3 to bym prosił o przekazania go, z miłą chęcią przyjmę taki dar .
Powinien działać , pisze cały czas ze trzeba sprobowac pozniej. Nie pisze ze zły kod- wiec musi działać.
Ja wczoraj wklepałem, dzisiaj deczko pograłem ale srednio lubie FPS'y, wolalbym Guild Warsa 2
Dziękuję za kontakt z Centrum Pomocy Electronic Arts.
Przepraszam za wszelkie nieprawidłowości związane z rejestracją gry.
Niestety, kod "G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW" nie jest prawidłowym kluczem służącym do rejestracji tytułu Battlefield 3 na Origin.
Kod pojawił się w sieci i skorzystało z niego wielu użytkowników, o czym jesteśmy świadomi, aczkolwiek wszystkie kopie gry zarejestrowane przy jego użyciu zostały wyłączone z kont naszych klientów.
Prosimy o zaprzestanie prób rejestracji gry w/w kodem.
Przepraszamy za niedogodności tym spowodowane.
To prawda. Kod już nie jest aktualny.
Z tego co customer service napisał wynika, że... Te battlefieldy są "zablokowane" ?
Jestem po szkole więc musk mam rozwalony. Jeśli coś źle zrozumiałem to sry ;p
E tam, ja korzystałem z tego kodu i nadal moge grac
Ja też nie mam żadnych problemów z korzystaniem z owego kodu
PS. Zapewne chcieli zachować twarz i napisali że zablokowali. (Albo może jutro albo za tydzień mi zablokują)
Jako ze duzo ludzi przeglada ten temat to pragne zakomunikowac ze przygarne konto GW2

Nie martwcie się. - prędzej, czy później WAM TE BF'Y od tego kodu zabiorą.
Może niech napiszą osoby którym wzięli BF'a. (Jeśli takowe istnieją)
No mam taką cichą nadzieję, że nam nie zabioro.
gdzie to aktywaowac?
Origin.
Avitus
Nie działa
odczas przetwarzania Twojego żądania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.
Wklejam kod dwa razy dalej, dalej i nie chce ackeptować się
czemu to nie działa?
Mi jakoś nie zabrali.
iFuuq69 czytaj poprzednie posty. Streszczenie: Podobno problemy z serwerem i nie akceptuje tego kodu.
Avitus - nie akceptuje bo już jest nie aktualny.
E tam, pewnie jeszcze się zdarzy milion innych okazji, gdzie będzie można zdobyć BFa 3 za free (miejmy nadzieję)