Witam. Ponieważ blizzard zrobił mi na złość gdyż czekałem na ten klucz parę miechów a dostałem go dopiero 2 godziny temu. I to akurat dostałem ten klucz w takim czasie kiedy to mam kolokwia i różne pierdoły więc postanowiłem siebie nie kusić i oddać komuś kto jest zbyt leniwy na naukę w gimnazjum czy gdzieś tam. Aby było w miarę fair podam klucz na forum do godziny 24:00. Gdyż jutro nie mam czasu aby przeprowadzać jakieś konkursy itp.
Darmowy klucz Hearthstone
Klucz będzie w tym temacie ? I jakbyś mógł podać link do pobrania gry lub gdzie go wpisać w razie czego
Wchodzisz na konto Battle Net o ile owe posiadasz i tam w zakładce "konto" masz taki baner mały gdzie możesz aktywować grę poprzez klucz ^^
//edit
Klucz będzie w tym temacie w postaci obrazka ( nie ma tak łatwo ctrl+c )
Aby nie było Double posta więc piszę tutaj ^^
Obrazek mi coś tam nie działa więc podaje linkacza. Niech wszystkim sprzyja szczęście
ktos ukradł już
Miało być o 24
Klucza nie było już 30sek po upublicznieniu posta . Wczoraj gdy autor dawał klucz (koło 23:40) było 30+ osób czatujących na aktualizację.
Aby było w miarę fair podam klucz na forum do godziny 24:00.
czytanie ze zrozumieniem
fajnie, że oddajesz komuś klucz, a nie jak większość sprzedajesz, pozostaje życzyć miłej gry temu kto go wpisał
EDIT Post usunięty
Witam. Ponieważ blizzard zrobił mi na złość gdyż czekałem na ten klucz parę miechów a dostałem go dopiero 2 godziny temu. I to akurat dostałem ten klucz w takim czasie kiedy to mam kolokwia i różne pierdoły więc postanowiłem siebie nie kusić i oddać komuś kto jest zbyt leniwy na naukę w gimnazjum czy gdzieś tam. Aby było w miarę fair podam klucz na forum do godziny 24:00. Gdyż jutro nie mam czasu aby przeprowadzać jakieś konkursy itp.