Darmowy Lineage 2 będzie po POLSKU! Plus: z dodatkiem Goddes of Destruction

Pewnie jesteście jeszcze w szoku po środowej informacji (w ramach mojej skromności powiem, że o wersji F2P napisaliśmy pierwsi w Polsce – reszta serwisów zrobiła to dopiero wczoraj), a tu kolejna, ekstremalnie zaskakująca informacja. Brrr, polska wersja Lineage 2 brzmi jak bajka, co nie? Ale bajką nie jest, bo oprócz w...

Wyświetl pełny artykuł

No dobra, wszystko ladnie, pieknie aczkolwiek teraz ode mnie nasuwa sie pytanie. Kiedy ma wyjsc ow darmowy L2?

P.S Wybaczcie, ale nie mam Polskich znakow.

super nie moge sie doczekac :)tylko kiedy wyjdzie ?

nikt nie wie kiedy to ma wyjsc? i czy bedzie wipe? od nowa kazdy czy ci co placili juz beda grali?

To nie brzmi jak bajka, to brzmi jak koszmar. Jak splusowałeś gniew? Możesz pobłogosławić moje ciało? Dziękuje, postoje...

chyba nie wiesz co piszesz dzieciak, nie bedzie polskiego klienta tylko angielski...

chyba nie wiesz co piszesz dzieciak, nie bedzie polskiego klienta tylko angielski...

Po to sie zarejestrowałeś, żeby napisać mi dzzieciak? Graty

tak inteligencie, obczaj moj wczesniejszy post

Pewnie jesteście jeszcze w szoku po środowej informacji (w ramach mojej skromności powiem, że o wersji F2P napisaliśmy pierwsi w Polsce – reszta serwisów zrobiła to dopiero wczoraj), a tu kolejna, ekstremalnie zaskakująca informacja. Brrr, polska wersja Lineage 2 brzmi jak bajka, co nie? Ale bajką nie jest, bo oprócz w...

Wyświetl pełny artykuł