Darmowy Menager onliene. (no-p2w)

Plusy gry (wg. mnie):

- po ustawieniu składu, zawodników nie zajmie Ci więcej niż 15 min. tygodniowo

- rozbudowany wątek gry - zarówno ekonomiczny jak i treningu

- wielopoziomowość Lig - zaczynasz w IX/VIII PL i pniesz się w górę

- brak kont premium - każdy ma jednakowe szanse by dojść do 1 ligi (co jest cholernie trudne z doświadczenia wiem, moje najlepsze osiągnięcie - V liga PL)

- nie jest to gra która pożera czas - w tygodniu 2 mecze (środa - sparing/puchar, niedziela - liga)

- gra z przeszłością - zadebiutowała w 1997

Jeśli chcesz dołączyć do Polskiej Ligii i mieć ze mną kontakt - pomoc w grze itp. , zapraszam do rejestracji z tego linku:

http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=99N735

Link bezpośredni do gry, zapraszam tutaj:

http://www.hattrick.org/

W razie jakichś niejasności, pomocy zapraszam do udzielania się pod tym postem bądź proszę o wiadomość na PW.

Temat trochę mylący, bo w pierwszej chwili pomyślałem że Ty szukasz managera dobrego :)

Jako alternatywę ze swojej strony polecam United eleven.

Temat trochę mylący, bo w pierwszej chwili pomyślałem że Ty szukasz managera dobrego Jako alternatywę ze swojej strony polecam United eleven.

W sumie nie pomyślałem o tym :) United eleven z tego co wiem jest grą p2w... jeśli dobrze kojarzę tytuły.

W sumie nie pomyślałem o tym United eleven z tego co wiem jest grą p2w... jeśli dobrze kojarzę tytuły.

150 miejsce na świecie, regularnie gram w ekstraklasie, nie wydałem ani złotówki. P2W? :)

No to ładnie, ale jak dla mnie gierka zbyt dużo czasu pochłania by codziennie coś przy niej robić. Teraz jestem na innym etapie życia, dlatego hattrick bardziej mi odpowiada - 15-30min tygodniowo i wszystko ogarnięte.

Zgadzam, się hattrick i U11 nie są konkurentami, ponieważ skierowane są do zupełnie innego typu graczy.

Nadal serdecznie zapraszam do gierki :)

Oj pamiętam, pamiętam Hattrick'a. Grałem w niego bodajże w Gimbazie, nadal jest ten sam klimacik? ; )

Oj pamiętam, pamiętam Hattrick'a. Grałem w niego bodajże w Gimbazie, nadal jest ten sam klimacik? ; )

Tzn ile lat temu? :D To wtedy będzie mi łatwiej sprecyzować... W Hattricku od jakiegoś czasu wszystko poszło w kierunku zbilansowania silnika gry, tak by w ekstraklasie można było się utrzymać jeśli ma się do tego głowę (a nie jak kiedyś było - chomikowanie kasy by pograć kilka sezonów w najwyższych ligach po czym spaść). Co do klimaciku? Nie wiem co masz na myśli, lecz ja zawsze uwielbiałem forum Hattricka gdzie były poruszane wszelakie tematy przez osoby które mają coś w danym temacie do powiedzenia. Szata graficzna troszkę odmłodzona:)

Ile lat? Co najmniej 8+ :D
Czyli na pewno odświeżeń jeszcze nie widziałem :D

8-10 lat temu i ja zaczynałem swoją przygodę z Hattrickiem, jakiś czas temu znów do niego powróciłem, od siebie dodać mogę iż napewno się połapiesz w gierce! Zapraszam więc do dołączenia do aktywnych graczy z HT których liczba obecnie w Polsce oscyluje przy ~20 000 :) Przydało by się troszkę świeżej krwi.

Dzięki za zaproszenie. Na pewno wrócę i postaram się zostać ; )

Dzięki za zaproszenie. Na pewno wrócę i postaram się zostać ; )

Cieszymy się, trzeba nam ludzi zarówno, którzy kiedyś grali jak i tych którzy chcą zacząć przygodę z Hattrickiem. W razie jakichkolwiek pytań czy zagwostek, pytajcie śmiało w tym wątku po to on także powstał :)

Plusy gry (wg. mnie):

- po ustawieniu składu, zawodników nie zajmie Ci więcej niż 15 min. tygodniowo

- rozbudowany wątek gry - zarówno ekonomiczny jak i treningu

- wielopoziomowość Lig - zaczynasz w IX/VIII PL i pniesz się w górę

- brak kont premium - każdy ma jednakowe szanse by dojść do 1 ligi (co jest cholernie trudne z doświadczenia wiem, moje najlepsze osiągnięcie - V liga PL)

- nie jest to gra która pożera czas - w tygodniu 2 mecze (środa - sparing/puchar, niedziela - liga)

- gra z przeszłością - zadebiutowała w 1997

Jeśli chcesz dołączyć do Polskiej Ligii i mieć ze mną kontakt - pomoc w grze itp. , zapraszam do rejestracji z tego linku:

http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=99N735

Link bezpośredni do gry, zapraszam tutaj:

http://www.hattrick.org/

W razie jakichś niejasności, pomocy zapraszam do udzielania się pod tym postem bądź proszę o wiadomość na PW.