Darmowy pet

Siemka,jest jakiś q na darmowego peta,tylko nie ten na 10 lv bo już go mam

Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję.

Jako tako nie ma "darmowych", że zrobisz quest i dostajesz, ale można otrzymać za niektóre przedmioty w grze;)

Np. bodajze za ok 1400 kahrunow jest mount pagati (możesz sobie iść zobaczyć w Sarpan/Tiamarancie, medale próby ognia(od patchu 4.5 można kupować od innych graczy) można wymieniać na różne zwierzaczki, np. zbierający przedmioty, ostrzegajacy przed wrogami, noszący ileś tam przedmiotów -> do zobaczenia w Akademii Kaisinela w miejscu oznaczonym jako urząd ds. wynagrodzeń, czy to jak się tam zwie ;) Nie wiem, jak to się nazywa u asmoków.

mount to nie pet. co do ciekawszych petów 12 slotowy jest za questy mentorskie 18 slotowy dropi w EC z bonusu po 9 rundzie warto tez nabyć za kinahy golden samma 32 sloty. za 6000 crusibli jest pet zbierający drop (działa tylko solo). chyba tyle z łatwo dostępnych i w miarę nie drogich

a dokładnie to jak tego pet z 12 slotami można otrzymać ?

Na dole Twierdzy Eltnen możesz się zapisać do loży orkanitowej (u asmoków to pewnie analogicznie w Morheim) i potem biegasz z jakimis low lvlami i robisz questy dla mentorów. Osobiście uważam, że szkoda zachodu.

Dla mnie przerośnięta oswojona jaszczurka to jednak w dosłownym znaczeniu pet ^^

Dobra thx do zamknięcia

Siemka,jest jakiś q na darmowego peta,tylko nie ten na 10 lv bo już go mam

Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję.