Darmowy VPS z 1gb ramu

Niedawno pewien użytkownik założył temat (a nawet kilka) dotyczący darmowych gier steam i z tego co widziałem całkiem się to wszystkim spodobało, więc myśle, że to również was zainteresuje.

Wczorajszego wieczora przeszukując czeluści internetu, natknąłem się na stronę 3jelly.com. Co to jest i co ona oferuje? Już tłumacze. Zbieramy refy, po czym możemy wykorzystać je na np. darmowy VPS - 1gb ramu, na którym możemy postawić np. serwer minecraft na około 10 slotów (wiem, że to mało, ale do gry ze znajomymi wystarczy + jest darmowe) lub serwer TEAM SPEAK dla gildii / znajomych.

Możemy też zdobyć stronę o domenie .com (VPS lub domena kosztują po 20 refów).

Zanim ktoś krzyknie, że to fake, scam i inne dzieło szatana to chciałbym ogłosić, że całość jest sprawdzona przez użytkowników mpcforum i według nich to działa.

Refy możemy również nabijać samemu poprzez np. program CyberGhost, który zmienia nam IP, oraz żeby nie zakładać 20 skrzynek pocztowych użyć strony koszmail.pl

Ale w takim wypadku polecam czyścić cache przeglądarki.

PS. Podejrzewam, że jeżeli zostaniecie wykryci to pewnie usuną wam VPS'a i dostaniecie bana.

Na czym konkretnie polega zrefowanie kogoś?

Ktoś musi się zarejestrować poprzez wasz link, a potem wejść w CONTROL PANEL i zarejestrować jakąkolwiek stronę. Wtedy będzie to zaliczone jako ACTIVE REFERRAL (jeżeli tego nie zrobicie będzie to PENDING REFERRAL, którego nie można wykorzystać).

CZYSTY LINK DO STRONY: http://www.3jelly.com

LINK Z REFERRALEM: http://api.3jelly.com/redir/3477078

Jeżeli rejestrujecie się z tego linku - pamiętajcie o zarejestrowaniu jakiejś domeny w control panel'u. Wam zajmie to chwilkę, a ja będę mieć z tego korzyści :rolleyes: .

Uwaga: Jeżeli podajecie komuś swój referral link to sprawdźcie czy skopiowaliście go w całości, ponieważ u mnie w firefoxie muszę przesunąć strzałką ponieważ wyświetla sie link bez ostatniej cyferki (nie mieści się w okenku).

Fake! Scam! Dzieło szatana! ( Tak naprawdę to dzieło Ahmeda, z Egiptu.)

Dodam jeszcze mini-poradnik z innego forum - dotyczy on nabijania sobie refów.

Tak pokrótce to będzie mniej więcej tak:1. Wchodzisz na swoje główne konto (to, na którym chcesz mieć VPSa) i kopiujesz swój referral URL. Zwróć uwagę na dokładne skopiowanie, bo np. u mnie w Firefoxie nie wyświetla ostatniej cyfry i trzeba przesunąć myszą w lewo2. Czyścisz cache przeglądarki, żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo zidentyfikowania ciebie3. Instalujesz CyberGhosta, SecurityKISSa albo coś jeszcze innego - według uznania4. Odpalasz wybrany program i łączysz się z serwerem (w zależności od programu będzie to trochę inaczej przebiegać)5. Jak już się połączyłeś do VPNa, wchodzisz na swój link polecający (skopiowany w 1 punkcie) i zakładasz konto na jakiś inny email. Możesz założyć nowy, albo skorzystać z jakichś usług typu koszmail, 10 minute mail.6. Wchodzisz w link aktywujący w mailu, logujesz się na 3jelly.com i tworzysz nową stronę w planie darmowym o dowolnym adresie, ja wpisałem np. trelemorele.uhosti.com i mam tam forum MyBB 7. Czyścisz cache, zmieniasz serwer VPS i robisz to samo. Pamiętaj, żeby zawsze używać pierwszego linku polecającego

ciekawe, sprawdzić można, nic to nie kosztuje oprócz czasu :D (prawda?)

Niedawno pewien użytkownik założył temat (a nawet kilka) dotyczący darmowych gier steam i z tego co widziałem całkiem się to wszystkim spodobało, więc myśle, że to również was zainteresuje.

Wczorajszego wieczora przeszukując czeluści internetu, natknąłem się na stronę 3jelly.com. Co to jest i co ona oferuje? Już tłumacze. Zbieramy refy, po czym możemy wykorzystać je na np. darmowy VPS - 1gb ramu, na którym możemy postawić np. serwer minecraft na około 10 slotów (wiem, że to mało, ale do gry ze znajomymi wystarczy + jest darmowe) lub serwer TEAM SPEAK dla gildii / znajomych.

Możemy też zdobyć stronę o domenie .com (VPS lub domena kosztują po 20 refów).

Zanim ktoś krzyknie, że to fake, scam i inne dzieło szatana to chciałbym ogłosić, że całość jest sprawdzona przez użytkowników mpcforum i według nich to działa.

Refy możemy również nabijać samemu poprzez np. program CyberGhost, który zmienia nam IP, oraz żeby nie zakładać 20 skrzynek pocztowych użyć strony koszmail.pl

Ale w takim wypadku polecam czyścić cache przeglądarki.

PS. Podejrzewam, że jeżeli zostaniecie wykryci to pewnie usuną wam VPS'a i dostaniecie bana.

Na czym konkretnie polega zrefowanie kogoś?

Ktoś musi się zarejestrować poprzez wasz link, a potem wejść w CONTROL PANEL i zarejestrować jakąkolwiek stronę. Wtedy będzie to zaliczone jako ACTIVE REFERRAL (jeżeli tego nie zrobicie będzie to PENDING REFERRAL, którego nie można wykorzystać).

CZYSTY LINK DO STRONY: http://www.3jelly.com

LINK Z REFERRALEM: http://api.3jelly.com/redir/3477078

Jeżeli rejestrujecie się z tego linku - pamiętajcie o zarejestrowaniu jakiejś domeny w control panel'u. Wam zajmie to chwilkę, a ja będę mieć z tego korzyści :rolleyes: .

Uwaga: Jeżeli podajecie komuś swój referral link to sprawdźcie czy skopiowaliście go w całości, ponieważ u mnie w firefoxie muszę przesunąć strzałką ponieważ wyświetla sie link bez ostatniej cyferki (nie mieści się w okenku).