Darmowy weekend ESO

Informacja dla wszystkich, ktorzy wahaja sie z zakupem ESO. Od bodaj jutra startuje Free Play Weekend wiec macie mozliwosc darmowej gry az do poniedzialku. Z tego co wyczytalem macie dostep do wszystkiego co oferuje podstawka. Takie szybkie info

Źródło : http://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/2016/11/15/eso-free-play-weekend--playstation-4-and-pcmac

Zdobądźcie od razu transport do ostatniego zona, na respie będzie lagzilla.

Dzięki za info, chętnie sprawdzę :).

Sporo pobierania was czeka :)

Myślę, że można już pobrać żeby nie marnować czasu. I tak jak Radinyn powiedział załatwcie sobie teleport na dalsze mapy, bo będzie gruby lag. Pozdrawiam.

wbijamy na tsa jakiegos?

We corrected the info in this announcement regarding when you'll be able to download ESO for free to participate in the Free Play Weekend. You'll be able to begin downloading at 1PM EST/6PM GMT tomorrow (Nov. 16) when the event begins. Our sincere apologies for the confusion!

90 GB bez pre loadu, kiepsciutko.

We corrected the info in this announcement regarding when you'll be able to download ESO for free to participate in the Free Play Weekend. You'll be able to begin downloading at 1PM EST/6PM GMT tomorrow (Nov. 16) when the event begins. Our sincere apologies for the confusion!

No to rzeczywiscie dla niektorzych to bedzie free weekend, imho sredni net u wiekszosci to 100mb to az tak dlugo nie zajmie

@Quaku skąd te dane, że u większości ? braciak mieszka w Piasecznie i ma 30MB znajomy u mnie w mieście tylko, że w centrum i ma 20MB ja sam mam 6MB

@Quaku skąd te dane, że u większości ? braciak mieszka w Piasecznie i ma 30MB znajomy u mnie w mieście tylko, że w centrum i ma 20MB ja sam mam 6MB

:D Ahh, no tak - ja nie mieszkam w Polsce, u mnie +/- takie oferty okolo 100tki to standard.

Oho, to sobie pograłem w ten free weekend XD

Zresztą to jest około 50 gb nie 90 ;)

Oho, to sobie pograłem w ten free weekend XD

Weekend zaczyna sie w sobote, gra do sciagniecia w srode o 19:00 polskiego czasu, nikogo nie interesuje ze masz lacze z 2005 roku.

Mniej jak 3MB (30mbit) / s to rzadkosc

180mb/min takze dlugo nie zejdzie, stream cisnie raczej z moca 100% lacza, czyli srednio 6min/1gb - pare h i masz

Weekend zaczyna sie w sobote, gra do sciagniecia w srode o 19:00 polskiego czasu, nikogo nie interesuje ze masz lacze z 2005 roku.

Mniej jak 3MB (30mbit) / s to rzadkosc 

180mb/min takze dlugo nie zejdzie, stream cisnie raczej z moca 100% lacza, czyli srednio 6min/1gb - pare h i masz

Ale kolega to tak troche z d*py lubi bywac troszke bucem, co?

Ale cieszę się, ze Ty pobierzesz to w kilka godzin, good for ya.

Jeśli wielkość danych niezbędnych do pobrania jest blizsza 50 gb jak ktoś wyżej wspomniał to już lepiej.

Ale kolega to tak troche z d*py lubi bywac troszke bucem, co?

Ale cieszę się, ze Ty pobierzesz to w kilka godzin, good for ya. 

Jeśli wielkość danych niezbędnych do pobrania jest blizsza 50 gb jak ktoś wyżej wspomniał to już lepiej.

Bucem sa ludzie, ktorzy placza ze KTOS IM DAJE DOSTEP I TO (DLUGI DOSTEP) DO PLATNEJ GRY ZA DARMO, BEZ ZADNYCH problemow.

Wiekszosc gier teraz wazy w granicach 40-50gb, wiec nie wiem o co chodzi.

U mnie w DDZ jest Vectra ktora oferuje neta do 300mb, UPC do 600mb, Orange do 80mb i praktycznie kazdy moze miec takie predkosci bez problemu za smieszne pieniadze. Nawet mamy radiowke Airmax do 900mb i o dziwo dziala. Ja juz sciaglem ^^ Sciagalem 5 dni srednio po 100kilo xD Problemy z dostawca hehe

U mnie w DDZ jest Vectra ktora oferuje neta do 300mb, UPC do 600mb, Orange do 80mb i praktycznie kazdy moze miec takie predkosci bez problemu za smieszne pieniadze. Nawet mamy radiowke Airmax do 900mb i o dziwo dziala. Ja juz sciaglem ^^ Sciagalem 5 dni srednio po 100kilo xD Problemy z dostawca hehe

Ooo widzę kolega z moich okolic fajnie wiedzieć :D

Bucem sa ludzie, ktorzy placza ze KTOS IM DAJE DOSTEP I TO (DLUGI DOSTEP) DO PLATNEJ GRY ZA DARMO, BEZ ZADNYCH problemow.

Wiekszosc gier teraz wazy w granicach 40-50gb, wiec nie wiem o co chodzi.

No, tacy ludzie mogą drażnić, dlatego dobrze, ze ich tu nie ma. Bo jakoś nie widzę w swojej wypowiedzi płaczu. A jeśli bardzo ciekawi Cię mój internet to mam 25mb/s.

Anywayz jakieś tipy od graczy czy jest coś co warto zrobić w tej grze? Na czym się skupić, czego spróbować żeby się przekonać? Czy jednak najmocniejsza strona gry jest questowanie?

No, tacy ludzie mogą drażnić, dlatego dobrze, ze ich tu nie ma. Bo jakoś nie widzę w swojej wypowiedzi płaczu. A jeśli bardzo ciekawi Cię mój internet to mam 25mb/s. 

Anywayz jakieś tipy od graczy czy jest coś co warto zrobić w tej grze? Na czym się skupić, czego spróbować żeby się przekonać? Czy jednak najmocniejsza strona gry jest questowanie?

Polecam na start po prostu explorowac swiat, odkrywac ciekawe lokacje i zdobywac ukrytre skarby tam :) daje to duzo funu :) Questy to mily dodatek bo nawet zwykly side quest ma fajna fabule :)

68 GB do pobrania :lol: potestowałbym ale chyba nie zdąrzę przed końcem free weekendu :D