Darmowy WoW - Prywatny serwer?

Witam Wszystkich!

Założyłem ten temat ponieważ od dłuższego czasu nie mogę znaleźć odpowiedniego MMORPG'a dla siebie, skacze po tytułach nie mogę się nigdzie na dłużej zatrzymać. Pomyślałem że może czas zacząć przygodę z "królem MMO" a więc moje pytanie brzmi czy istenieje jakiś prywatny serwer WoW'a który przypomina Global można pograć w niego za darmo i jest sporo ludzi?

Jest dużo różnej jakości serwerów, w sumie grałem już na dużej ilości i jak dla mnie dobrym wyborem będzie zacząć jutro o 12 na sunwellu(akurat startuje). Nie jest to ten sam bugwell co kiedyś, według niektórych dobrze, a innych źle. Jak wolisz inne dodatki to jest dobre jest cata atlantiss, tbc hellground i vanilla elysiumwow. Nowsze dodatki to bug na bugu, nie polecam. Są jeszcze różne wprowadzenia czegoś nowego, ale zazwyczaj to crap, ale są wyjątki typu Primalwow(mało ludzi niestety tam gra). Mozesz też zobaczyć kanał na youtube dodgykebaab, sprawdza on różne prywatne serwery.

Co do prywatnych serwerów to nie ma żadnego na najnowszym patchu, samo Mists of Pandaria (dwa dodatki w plecy) jest w większości pobugowana.

Co masz na myśli mówiąc "który przypomina Global"? Raty? Niestety osobiście na blizzlike nigdy nie grałem więc sie nie wypowiem

Witam Wszystkich!

Założyłem ten temat ponieważ od dłuższego czasu nie mogę znaleźć odpowiedniego MMORPG'a dla siebie, skacze po tytułach nie mogę się nigdzie na dłużej zatrzymać. Pomyślałem że może czas zacząć przygodę z "królem MMO" a więc moje pytanie brzmi czy istenieje jakiś prywatny serwer WoW'a który przypomina Global można pograć w niego za darmo i jest sporo ludzi?