DasTal

Dobrze ogarniam ze serwery startuja o 22 ? bo oczywiście w newsie jest tylko tak na prawde kluczyk zero informacji o starcie.

Dodatkowo widzialem "stare" filmiki z tej gry orientuje sie ktos czy gra dostala spore zmiany ? czy jednak nadal wyglada tak hmmm sztywno ?

Pobrałem, zainstalowałem, zagrałem, lagi takie że po minucie postać sama się teleportuje po mapie i to nie jest wina po mojej stronie, także na ten moment odradzam grać

Twórcy odpowiedzieli, że serwery są obciążone i niedługo dodadzą nowe.

to jest mmorpg czy bardziej moba ? bo na stronie widziałem słowo "arena" co mnie słabo pasuje, oby nie

Siemanko!

Gra jest jeszcze w alfie co oznacza, że wszystko może się zmienić. Twórcy gry czekają na wasz feedback, a póki co walczą z serwerami.

@donuriel - to będzie bardziej mmorpg z dużym światem do plądrowania. Z początkowych założeń wynika, że mamy dostać do wyboru różne serwery na których będą obowiązywać różne zasady i będzie można grać tam gdzie będzie nam się bardziej podobać. Każdy serwer ma mieć wyznaczony czas od miesiąca do roku, a po tym czasie ma następować event końcowy podczas którego zostaną wyłonieni najlepsi. Potem następuje reset progressu i zabawa trwa od nowa.

@gizorro nawet często dodają nowe kwestie. Od czasu kiedy to jeszcze było wszystko jedynie szkicem na papierze to sporo się zmieniło. Zajrzyj na ich bloga - http://www.das-tal-game.com/tagged/blog

Pozdrówka:)

Czy wam ta gra juz działa? bo mi się tylko ładuje i ładuje :/

Zarejestrowałem się, ale co chwile mnie rozłącza i pisze Finaly preparations. We will open soon.

wypadek i 2 posty do usunięcia

Wybralem postać, serwer i tak sobie czekam. Załaduje do 100%, na chwile wyskoczy gra i tak w kółko. Czy tak wygląda czekanie w kolejce? :D Ktoś już grał? Jak wrażenia?

EDIT: Ok już wbiłem :)

Niby wszedłem, ale chyba max 99 osób na serwerze więc nie można się przebić przez kolejkę.

Czekacie w kolejce bo w Turotialu może byc strasznie malo osob i czekacie az oni go zakoncza byscie mogli wejsc, to to jezeli chodzi o czekanie.

Co do gry to zamysl 8/10 arenowe bicie sie gildia vs gildia vs reszta swiata zawsze mi sie podobala

Wykonanie 6/10 mozliwe ze duza czesc bledow lezy po stronie zlagowanych serwerow jednak perfekcyjnie wykonana to ona nie jest

Serwery 2/10 Lagi takie ze jak przechodzisz przez waskie szczeliny to cofa cie o 1000 metrow

Ogolnie to gra jest dobra i nawet jak na alfe to powiedzmy ze cos w sobie ma, jednak bez normalnych serwerow gdzie pingi nie powoduja cofek postaci to nawet nie ma mowy o jej przetestowaniu a tym bardziej koncowym ocenianiu.

Pograłem, przetestowałem i mogę trochę dodać od siebie.

Jak na grę MOBA + Survival to ciekawy zamysł, szczególnie możliwość przejmowania punktów i zasadzki na innych graczy z gildią dają wielką frajdę.

Walka może się wydawać sztywna na obecną chwilę, ale to wina serwerów i tyle, po wszystkich problemach powinno się grać znakomicie.

Urzekła mnie szczególnie wolność wyboru w tej grze, nic nam nie zarzucają robimy co chcemy, chodzimy gdzie chcemy i plądrujemy co chcemy a to bardzo cenie w produkcjach.

Pomysł 8/10

Gameplay 7/10

Rozwiązania 7/10

Audio 6/10 nieraz jest irytujące

Ogólna ocena: 8/10

Dobrze ogarniam ze serwery startuja o 22 ? bo oczywiście w newsie jest tylko tak na prawde kluczyk zero informacji o starcie.

Dodatkowo widzialem "stare" filmiki z tej gry orientuje sie ktos czy gra dostala spore zmiany ? czy jednak nadal wyglada tak hmmm sztywno ?