Dauntless beta gra oraz klucze

Witam. Chcialbym prosic jakby ktos dostal kluczyk do dauntless do bety i nie mial weny grac to chetnie bym przytulil.

Zastanawiam sie takze nad founder packiem tylko nie wiem jak wyglada sytuacja gry wiec jakby ktos moglby opisac czy nadal warto.

Jeśli chodzi o founder packi to według mnie kompletnie nie warto z następujących przyczyn;

- Nie obijając w bawełnę - chyba ich popie... z tymi cenami za wczesny dostęp. Ja dostałam klucz o wartości 40 dolarów od mojego znajomego co kupił ten najdroższy founder pack za 80$. W życiu bym tyle nie dała za grę w tak wczesnym etapie produkcji.

- content na max. tydzień, no chyba, że zrobisz jak pewien rusek i oblecisz wszystkie Behemoty w 48h.

- masa placeholderów i bugów, które naprawiają w wyjątkowo ślimaczym tempie.

- Szybko spadające zainteresowanie grą bo Monster Hunter: World. Nie czarujmy się, Dauntless nie ma szans z nim.

ble ble ble ble

Witam. Chcialbym prosic jakby ktos dostal kluczyk do dauntless do bety i nie mial weny grac to chetnie bym przytulil.

Zastanawiam sie takze nad founder packiem tylko nie wiem jak wyglada sytuacja gry wiec jakby ktos moglby opisac czy nadal warto.