Siema.Krótko napisze że Dauntless to gra zbliżona do Monster Hunter co prawda temu tytułowi nic nie dorówna lecz jeżeli ktoś lubi grafike rodem Fortnite i ostry grinding to gra potrafi przyciągnąć na dłużej.Wracając do tematu szukam osób do ww gry Dauntless nie szukam osób które się będą napinać.Poczucie humoru musi być i oczywiście Ts obowiązkowy. Kontaktować się w grze na nick - Neervus na pw lub w temacie . Pozdrawiam ;D
Dauntless Szukam osób do gry
Powiedz no przyjacielu, jak wyglada gameplay w tej grze na wyzszym lvlu? Czy broni nadal jest kilka na krzyz i kazda z nich ma tak nudne combosy, ze sie chce spac? Czy potwory sa tak slamazarne ze jest Ci szkoda je bic? Pytam, bo jak widze Monster Hunter i te epickie bitwy z bossami na ktore trzeba uwazac bo mozna dostac 1hit ko, to Dauntless mi sie po prostu wydaje takim przedszkolem dla ludzi bojacych sie wyzwania… Nie wiem jak jest teraz, moze sie zmienilo, wiec pytam
Rogal55 wiadomo Dauntless nawet nie ma co porównywać do MHW i oczywiście też w to ostro gram co do broni nie wiem o czym mowa kilka na krzyż ;p im wyżej tym lepiej wiadomo combosy zostają zawsze takie same zależy jakim typem broni grasz co prawda z każdym lv nie będzie tak jak z pierwszym np shrike że go obalisz i stukniesz całe combo podejrzewam że już wyzwanie zacznie ci się z Nayzaga.Jak pisałem Dauntless to nie MHW wiadomo że MHW zawsze u mnie na pierwszym miejscu jeszcze od czasów Ps2 . Pozdrawiam