Witam wszystkich serdecznie. Zbieramy się tutaj dzisiaj, żeby wyrazić swoją odrazę wobec twórców tej dobrze zapowiadającej się gry. Chciałbym z tego miejsca wyrazić wielkie niezadowolenie z powodu stanu serwerów. TFU!
Jak w końcu uda mi (jak i innym) wejść do gry, bo kolejka jest długa jak lista przebojów Ich Troje, to postaram się zebrać graczy/zrobić listę, żeby zawsze było z kim pograć. Z Discordem, albo bez. Smutno jest grać z pustą listą znajomych.
Obecny stan to 48513 osób w kolejce i czas oczekiwania sięgający jednej godziny zegarowej. Pozdrawiam.
Dauntless - temat zbiorczy żeby pluć na twórców, ale także umawiać się na wspólną grę
Chyba nie załapałeś pan sarkazmu. Czekam na grę jak na każdą inną większą/lepszą premierę, ale żeby od 2 dni nie móc wejść z miejsca, o każdej porze dnia to według mnie porażka twórców, szczególnie, że są tego świadomi.
Zobacz, że temat jest napisany humorystycznie XDDDDDDDDDDDDD
No wiesz ty co xD to ty chyba masz problemy bo ja tam normalnie gram, zresztą jak inne osoby z discorda na którym siedzę xD więc to ty chyba jakiś mało sprytny jesteś. Poza tym ty również nie zauważyłeś sarkazmu, bo określenie ‘‘Panie pan to jakiś popierdolony jesteś’’ nawiązuje do sławnego swojego czasu mema
Ja tam nie wiem co się dzieje IKS DE Mój launcher pokazuje 48 tys. osób w kolejce xD Widocznie mam problem xD bo XD podczas instalacji też coś było nie tak XD, ale xD po stronie serwera.
Zauważyłem wszystko co napisałeś, przecież odpowiedziałem Ci w takim samym stylu xD
Ja sie pisze jak cos
Rzadko gram co prawda, ale moze ktos bedzie chcial chociaz czasem popisac, czy postać w mieście
EDIT:
Dołączając się do dyskusji, też już wbiłem pograć
wczoraj po aktualizacji serverów była kolejka 150tysięcy, ja byłem 120tysięcy i wbiłem w jakieś 40minut więc nie wiem w czym masz problem. 48tysi to teraz mija czasami w 20minut jak jest gorsza chwila to góra godzina.
Na co się piszesz?
Gdzie wbiłeś? do kolejki czy do gry?
Kolega napisał, że jak uda mu się wejść do gry, to postara się zebrać graczy.
Wiec raczej na to sie pisze ?
napisałem, że “pograć” …
Czepiać się tu przyszedłeś, czy jak :D? bo nie rozumiem
Czemu się czepiasz do tego co napisałem? przyszedłeś się tutaj kłócić?
Przepraszam <3
Nie przyjmuję. Jesteś złym człowiekiem Nigdy ci tego nie zapomnę. To KONIEC!
No trudno Przestańmy spamować, bo nas zablokują
To ty spamujesz. Ja tylko odpowiadam na twoje odpowiedzi do moich odpowiedzi po to by ci odpowiedzieć.
Przejdźmy na priv <3
Herald Rejn#4017
Lepszy ten priv.