Dawajcie w cos pogramy (mmorpg)

elo, ostatnimi tygodniami bujam sie ciagle w co tu zaczac gra z mmorpg i nie moge sie zdecydowac, dawajcie jakies propozycje i lecimy z koksem

moze neverwinter?

1lajk

W teso bym chętnie z kimś pograł. Neverwinter jak dla mnie zbyt dużo mikropłatności.

z eso to tez u mnie nie bardzo, mam kupione ale nie podoba mi sie ta gra, jeszcze skalowanie mobow to ble

Zapraszam do gry Trickster Online

trickster online to jest takie gowno ze nawet nie chce mi sie o tym myslec :smiley:

Zapraszam do Bdo lub Guild wars 2 :stuck_out_tongue:

Też bym pograł ale nie ma w co;) ESO po tygodniu mi się znudziło chociaż to i tak długo jak na tytuły które ogrywałem w tym roku. BDO nie huja mi nie wchodzi. GW2 podobnie. Jak coś sensownego znajdę chętnie się posępne.

W sumie to zostaje Wow i Ff14. O reszcie nawet nie ma co wspominać przynajmniej jak dla mnie…

Może metin na jakimś fajnym privie?

To ja ci polecę Gloria victis jako że to moje main MMO. Możesz od razu wbić na discord jakiegoś klanu aby ci opowiedzieli o grze to będziesz wiedział czy cie to interesuje.

Tu na dole link do discord do jednej z takich gildii https://sites.google.com/view/callofnightfall/rekrutacja?authuser=0

1lajk

mam glorie victis wygralem klucz 5 lat temu jakos xD ale ta gra to jest totalny shit imo, moze za 10 lat w takim tempie bedzie cos z tego projektu ale w tym stanie to strasznie odrzuca

ff14 i wow ograne juz, ff14 spoko ale slabiutkie pvp i mnie odrzuca przez to, wow spoko ale dungi i raidy mnie odrzucaja bo sa beznadziejne :confused:

probowalem blade & soul ale jakos nie trzyma ta gra mnie niby fajna ale czegos brakuje.

ta za 10lat jak wyjdzie jako mobilka na smartwatche:) niestety smutna prawda jest taka że niema żadnych sensownych mmorpg w ty momęcie trzeba czekać na premiery 2021 z których pewnie 80% będą klapą:)

5 lat temu to była inna gra, do tego zależy co widziałeś, bo gra nie ma dobrego onboardu, dlatego ci polecałem z wejścia discord.

Może w takim razie planetside 2?

Bo jak widac nie potrafisz grac xd

pobieram Lord of the rings online, fajne fantasy :slight_smile: ktos chce to zapraszam

Grałem w to sporo ponad 12 lat temu, może jutro ściągnę z nudów w robocie, daj jakiegoś discorda do ciebie. Tylko lotro grafika jak na dzisiejsze czasy raczej tragiczna jest.

Zapraszam do nowej gierki
http://www.faumoniaonline.pl

Znów gra z grafiką jak na na konsoli która wyszła w 30 lat temu. Weźcie ludzie z poleceniem takich gierek przytopujcie. Gry na smartwachu lepiej wyglądają.

1lajk

Tu nie chodzi o to czy ktoś potrafi czy nie , po prostu nie każdy lubi w grach małe dziewczynki i mangową kolorową graficzkę jak w mangach ,gdzie najmocniejszym przeciwnikiem jest żółw z karabinem na plecach XD oczywiście no offence :smile:

Polecam ci tibie, jeżeli ci się spodoba możemy pograć razem.