Dawngate. zamykają?

Zamykają dawngate bo nw czy opłaca mi sie grać.

Nie wiem czy dobrze kojarzę ale ta gra już chyba została zamknięta . Mogę się mylić ale tak mi się wydaje.

Odsyłam tu http://mmorpg.org.pl/forum/index.php?/topic/67435-Dawngate-do-piachu.-EA-Games-kasuje-(!)-swoją-MOBĘ...-zaledwie-6-miesięcy-po-Open-Becie

Szoda bo gra była dosyć fajna mogłaby by być nawet na 3,4 miejscu MOBA.

Grałem i powiem, że nie wyglądało to źle, ale pewnie nie mieli tyle kaski ile chcieli, przecie wiadomo, że ta firma leci na kasę

Gra była całkiem fajna, ale z drugiej strony ileż można takich samych mób mieć. A o miejsca na podium popatrzymy pod koniec roku gdy Heroes of the Storm ruszy , bo patrząc już na populacje w grze można powiedzieć iż jest tłoczno .

Rzecz w tym, że Dawngate z odpowiednim wsparciem mogło sporo zdziałać - było stosunkowo ciekawą grą. Inna sprawa że miało nieszczęście trafić pod skrzydła EA, które ma dziwne problemy z grami online...

szczegolnie system "drzewka" był niezły bardzo mi się to podobało

Wielka szkoda, że grę zamknęli. Grałem jeszcze w zamkniętej becie, gdzie było mało bohaterów, wysokie pingi (serwery za oceanem). Gra miała spory potencjał, ciekawe rozwiązania których nie było w innych MOBA ("kopalnie kasy", odnawiające się wieże, potwory silniejsze co każdą wieżę, walczącą główną bazę), fajnie zrobionych bohaterów (szczególnie do gustu przypadł mi ten który mógł wypuścić wilka który przenikał przez wroga raniąc go, a potem wracał i nas leczył). Pokładałem spore nadzieje w tej grze (wystarczyły to doszlifować, pootwierać serwery w innych częściach świata, zrobić jakąś większą reklamę grze). Byłaby bardzo fajna moba w którą z wielką ochotą bym grał.

Przynajmniej zachowali się uczciwe i obiecali pełny zwrot całej wydanej prawdziwej kasy w grze.

Zamykają dawngate bo nw czy opłaca mi sie grać.