Serwery Otwarte - 15:00 PDT / 18:00 EDT/12: 00 AM (25.05.2013) CEST(czasu letniego)
Zamknięte Serwer - 21:00 PDT/12: 00 AM EDT / 06:00 (25.05.2013) CEST(czasu letniego)
Kto z graczy otrzymał klucz i będzie miał zaszczyt testować grę od Ea Games?
Serwery Otwarte - 15:00 PDT / 18:00 EDT/12: 00 AM (25.05.2013) CEST(czasu letniego)
Zamknięte Serwer - 21:00 PDT/12: 00 AM EDT / 06:00 (25.05.2013) CEST(czasu letniego)
Ten Gość /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">. Chociaż znając laureatów Złotej Kupy ,to IS będzie kosmiczny ^^
Mam nadzieje że się mylisz. Jednak chcę dać szanse tej grze ciekawie się zapowiada
12 bohaterów na początku CBT ale Dziwi mnie jak bd wyglądać ten tryb gry na bocznych junglach ;?
A u mnie dalej jest napisane ze serwer są offline albo że nie mam dostępu do bety, mimo iż wczoraj wpisałem podany przez Guru kod i dostałem info, że wszystko jest w porządku.
Bo serwery SĄ offline. Grać będzie można dopiero grubo po północy. W sumie to i "grać" raczej w cudzysłowie, bo ten test, patrząc po godzinach otwarcia, skierowany jest do amerykańców. Co za tym idzie, europejskiego serwera raczej nie będzie.
Chłopaki o północy start
ts.net.pl
kanal 221
podkanal OneShootOneFrag(Patryk)
haslo: 123
Wbijajcie na ten server chyba za 20 minut CBT się zacznie
Zagrałem raz i gra jest... dosyć ciekawa. Jednak gry MOBA już mi się przejadły, więc długo sobie nie pogram. No i optymalizacja kuleje.
Vampir Miałeś udostępnione 6 godzin gry, zalogowało się gdzieś 350 osób. Nie każdy zdążył się zalogować o tej porze ;/
Gra jest dosyć ciekawa. System gospodarki które przypomina ołtarze z LOL na 3vs3 ,do tego jungla choć może jest dość prosta ale ma swój klimacik,. Możliwość odbudowy wieżyczek i nie wiem odpowiednika twojego nexusa ?)umożliwia odwrócenie totalnie wyniku potyczki nawet jeśli team nie jest na feedowany.
Gra może być poważnym konkurentem dla smite i doty ale wątpię że będzie tak grywalna jak LOL.
zalogowało się dobre ponad 1k, a na streamach było kolejne 10k. Hype na tą gre będzie, ale optymalizacja ;_; mój komputer wyglądał jakby chciał a nie mógł