Dawngate

Serwery Otwarte - 15:00 PDT / 18:00 EDT/12: 00 AM (25.05.2013) CEST(czasu letniego)

Zamknięte Serwer - 21:00 PDT/12: 00 AM EDT / 06:00 (25.05.2013) CEST(czasu letniego)

Kto z graczy otrzymał klucz i będzie miał zaszczyt testować grę od Ea Games?

Ten Gość /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">. Chociaż znając laureatów Złotej Kupy ,to IS będzie kosmiczny ^^

Mam nadzieje że się mylisz. Jednak chcę dać szanse tej grze ciekawie się zapowiada ;)

12 bohaterów na początku CBT ale Dziwi mnie jak bd wyglądać ten tryb gry na bocznych junglach ;?

A u mnie dalej jest napisane ze serwer są offline albo że nie mam dostępu do bety, mimo iż wczoraj wpisałem podany przez Guru kod i dostałem info, że wszystko jest w porządku.

Bo serwery SĄ offline. Grać będzie można dopiero grubo po północy. W sumie to i "grać" raczej w cudzysłowie, bo ten test, patrząc po godzinach otwarcia, skierowany jest do amerykańców. Co za tym idzie, europejskiego serwera raczej nie będzie.

Chłopaki o północy start ;)

ts.net.pl

kanal 221

podkanal OneShootOneFrag(Patryk)

haslo: 123

Wbijajcie na ten server chyba za 20 minut CBT się zacznie ;)

Zagrałem raz i gra jest... dosyć ciekawa. Jednak gry MOBA już mi się przejadły, więc długo sobie nie pogram. No i optymalizacja kuleje.

Vampir Miałeś udostępnione 6 godzin gry, zalogowało się gdzieś 350 osób. Nie każdy zdążył się zalogować o tej porze ;/

Gra jest dosyć ciekawa. System gospodarki które przypomina ołtarze z LOL na 3vs3 ,do tego jungla choć może jest dość prosta ale ma swój klimacik,. Możliwość odbudowy wieżyczek i nie wiem odpowiednika twojego nexusa ?)umożliwia odwrócenie totalnie wyniku potyczki nawet jeśli team nie jest na feedowany.

Gra może być poważnym konkurentem dla smite i doty ale wątpię że będzie tak grywalna jak LOL.

zalogowało się dobre ponad 1k, a na streamach było kolejne 10k. Hype na tą gre będzie, ale optymalizacja ;_; mój komputer wyglądał jakby chciał a nie mógł

Serwery Otwarte - 15:00 PDT / 18:00 EDT/12: 00 AM (25.05.2013) CEST(czasu letniego)

Zamknięte Serwer - 21:00 PDT/12: 00 AM EDT / 06:00 (25.05.2013) CEST(czasu letniego)

Kto z graczy otrzymał klucz i będzie miał zaszczyt testować grę od Ea Games?