Dawntide Ekipa do gry

Ta gra to OPB, wiec nie dziwcie się, że jest cała zabugowana. Parę miesięcy/tygodni i będzie gitara. :)

Klimat, Gameplaye długo poszukiwanej gry :) Dopiero co pobieram, ale gra samemu nie ma sensu, Dajcie mi Jakieś namiary na Siebie w grze lub Też piszcie na gg. Prawdopodobnie moj nick to Deviant o ile nie będzie zajęte :)

PS. server off do soboty z tego co widze :/

Ja się pisze. Jak coś to Xaorus nick pisać.

Na ich stronie glownej masz download, sciagaj wiec, bo dziala na 100%

No właśnie problem w tym że ściągałem te 7 razy z ich oficjalnej strony wiem nie wiem ocb ;p

No niestety, do soboty nie pogramy... Jakieś pracę są. Ale gra naprawdę miodna :)

Więc umawiamy się na sobotę na jakąś konkretną godzinę?

Sobota. hmm ja proponuję 9-10 rano.Zresztą nie wiem. Jak gra ma być płatna to trochę do d...y

Ta gra ma tyle błędów, że wątpię że długo będzie płatna B)

Zobaczę jak będę miał czas (a tego coraz mniej) to dołączę do ekipy (najprawdopodobniej sobota, ew. niedziela)

Mam pytanie odnośnie pobierania tej gry. Mi się pobiera z zawrotną prędkością 20kb/s, chociaż mam internet 7,4mb/s. To wina słabego sygnału czy strony, z której się ona pobiera? Z jaką prędkością Wam się ona pobierała?

PS: Nie mam ochoty czekać 10h na 900mb. :angry:

Up:Ja miałem około 500kb/s i ściągnięcie to była kwestia minutki dwóch może twój operator ma coś nie tak i dlatego.

Topic: Chętnie też dołączę i pogram z wami, mało wiem o tej grze więc role moja uzgodni się w grze, mój nick będzie Avinnger.

Edit: Chyba coś czuje ze nie uda mi się z wami pograć, pobrałem klienta,zainstalowałem, uruchamiam i jest update i connecting to the server a po chwili error i ze niemożna się połączyć z serverem.

Edit2: Sorki właśnie przeczytałem news na stronie oficjalnej że coś robią i dostępne będzie dopiero 14 marca.

Ja mogę pograć mój nick Placek a powie mi ktoś jak się robi lumber??

Więc umawiamy się na poniedziałek? Najlepiej około godziny 19.

Edit: Prawie bym zapomniał. Czy gra wyjdzie w polskiej wersji językowej?

ja tez z checia zagram!

fajna odskocznia od LoL'a i smutnego Emumu

Z tego co widzę to nadal z serwerem nie ma połączenia.

Ja już sie nie mogę doczekać poniedziałku bo właśnie wtedy mają ponownie włączyć serwery.

Podobno bardzo zabugowana, ale mam nadzieję, że przez tą tygodniową przerwę je wszystkie poprawią.

ostatnio ściągnałem ale nie chcialo mi sie zalogować mimo że serwer up :/

ja sie pisze tylko nie wiem czy bedzie all dzialalo bo ludzie pisza ze gra zajmuje 1GB jak ja sciagam winrara instalke 30mb jakos tak wlaczam istaluje sie all i jak robi sie appdata to ponad 3GB hmm robie to 3GB mam 2mb na sec jak sie sciagnie ale jak ktos ma cos innego to prosze o pomoc jak zrobic to krok po kroku chetnie z wami zagram

ja bym sie chetnie dolaczyl ale mam pewne pytanie sciagmam plik z glownej strony jest on winrar czy wy tez tak macie?ok dalejludzie pisza ze to zajmuje 1 GB

cos jest nie tak dobra w pliku jest instalka i nstaluje i wlaczam robi sie appdata i wyskakuje ze ponad 3GB i dlatego cos mi nie pasi prosze o pomoc jak zrobic all krok po kroku jak cos mi sie uda nick w grze Pain15PL z gurzy zdieki i sory za bledy

Gratuluję archelogu :)