Dawntide Ekipa do gry

Witam.

Ostatnio grałem trochę w minecrafta, ale mi sięznudziło. Teraz widzę na stronce Dawntide i powiem Wam, że... zapowiada się znakomicie! Jakby był ktoś chętny do wspólnej gry ( nie wiem, moze zrobimy jakąs osadę jak sie da ) i poznawania nowych aspektów Dawntide to Zapraszam! Razem coś wykombinujemy ;) Pisze na pw lub gg.

Jutro możemy się zgadać , już grę ściągam. Jak wejdę do gry to podam nick.

siemka mam 88 proc tez sie dolaczac mozecie napisac na gg:P

Jesli chcemy stworzyc cos fajnego musimy sie podzielic obowiazkami. Kazdy z nas musi zajac sie zbieraniem innych surowcow i razem bedziemy sie nimi dzielic. Ja biore sie za drewno i bede rozwijal postac w kierunku w ktorym potrzebne jest drewno. Poczytalem troche i nie pakukcie na poczatku w combat. Na startcie w full craft. No to narazie tyle odemnie ;)

Też dołączę, jakie to ma wymagania ?

Piszę się na to. Wybiorę górnika. ( chociaż wolałbym drwala :D ). Zacznę ściągać i rano powinno już być, tyle że idę do roboty i będę min. o 16.00. Jakby był jakiś TS3 to mogę wejść ale nie daje gwarancji że mój mikrofon jeszcze działa :D.

Ja bardzo chetnie zagram. Moze niech kazdy poda tutaj swoj nick, to sie jakos zgadamy. ^^

Ja mogę zająć się herbalismem. Nick zapewne Ezahh , jak nie będzie zajęte.

A jak tam wygląda system mikro płatności ?

Przecież to płatne miało być/ ma być / jest płatne.

Ja postaram się ściągnąć jak już zrobię format komputera (poniedziałek). Dopiszcie mnie do listy.

A umawiamy się na jakąś konkretną rasę, czy każdy może mieć taką, jaką chce?

warn_ico.png
Warn za double post - crracked

Ja z chęcią zagram , też MineCraft mi się już znudził ;P Ile można rozbijać "kostki"

Nick zapewne : SeRien

A co do craftingu to jeszcze nie czytałem jak to wygląda.

Mógłby ktoś podać linka do jakiegoś tutka albo guide?

Gra będzie płatna... Po OBT , a już myślałem że jakiś fajny free sandbox..

Witam,

Może jeśli byście chcieli nadal w to grać to ja sie moge pisać gram już ponad miesiąc i troche wiem już co i jak

Jakby co zawsz jestem na GG 8484576

@Davee - Dziwne, bo jak Ja poszukałem na googlach to piszą, że gra nie ma nawet mikropłatności.

Bo to obt... Gra będzie płatna na forum GM pisał , będzie miesięczny abonament.

Jeśli tak, to założę się, że będzie tak samo jak z APB - po kilku miesiącach gracze odejdą z gry, a potem producent wyda ją jako F2P

Słuchajcie no mogę dołączyć do gry tylko że potrzebuję link do FULL działającego clienta. Miesiąc temu zniechęciłem się po 7 ściągnięciu zbugowanego/crashowego clienta =,=

Na ich stronie glownej masz download, sciagaj wiec, bo dziala na 100%, bo sam zainstalowalem i minute temu gre wylaczylem. Jak dla mnie slabe, ale ja szukam czegos innego w mmorpg, wiec nie zwracajcie uwagi na moj glos : P. Ta gra moze byc dobra na jakims servie RolePlay.