Witam mam pytanie, co lepiej kupić DayZ czy Cube world?W sensie która z gier mogła by dać według was najwięcej frajdy czy też zaciekawić na tyle, by spędzić przy tej grze trochę czasu?Sam mam okropny dylemat, bo zabijanie graczy i zombie w DayZ/eksploracja i rpg w Cube world są dla mnie dosyć ciekawe przy czym nie miałem możliwości w żadną z nich zagrać i ją ocenić (nie lubię psuć sobie zabawy gameplayami ).
DayZ(Arma 2 CO) czy Cube world?
Cube world, czekaj na dayz stand alone ma byc lepsze od moda do army. Potem wybierz cus. Ja bym bral cube jesli lubisz wiecej grac solo a jak w party i ubijac ludzi to zombiaki ^^. MYsle ze cube nie znudzi sie tak szybko. I z jakiej stronki cube kupujesz bo ja znalezc nie moglem..
Cube world
Jest na stronie produkcji .Jeśli uda Ci się założyć konto na Picroma to potem możesz kupić za pomocą dostępnych usług.
Ja polecam Wybrać jednak Armę bo to nie tylko DayZ lecz zajefajne coopy itp...
Dobra dziękuje za wypowiedzi.Chyba jednak kupie Cube world i zaczekam na pełną wersje DayZ. Temat do zamknięcia
Witam mam pytanie, co lepiej kupić DayZ czy Cube world?W sensie która z gier mogła by dać według was najwięcej frajdy czy też zaciekawić na tyle, by spędzić przy tej grze trochę czasu?Sam mam okropny dylemat, bo zabijanie graczy i zombie w DayZ/eksploracja i rpg w Cube world są dla mnie dosyć ciekawe przy czym nie miałem możliwości w żadną z nich zagrać i ją ocenić (nie lubię psuć sobie zabawy gameplayami ).