DayZ kupować czy nie kupować?

Dobry. Pod choinką znalazłem fundusze na zakup tej oto gry i mam kilka pytań.

Czy można ją kupić jakoś taniej, można liczyć na jakąś promocje?

Ile dokładnie kosztuje w przeliczeniu na złotówki? (niefajnie by było gdyby brakło parę groszy a czytałem że gra kosztuje ze 100zł i za tyle chcę kupić PSC)

Czy pójdzie na maxymalnych na PC z 4gb ram?

Czy w ogóle dobrze się w nie gra? Jednie piszą że jest fajnie a inni że d*py nie urywa.

No i na końcu chciałbym się was spytać czy WY polecilibyście mi tą grę ?

Nie

Ile dokładnie kosztuje w przeliczeniu na złotówki? (niefajnie by było gdyby brakło parę groszy a czytałem że gra kosztuje ze 100zł i za tyle chcę kupić PSC)

99,59,ale po zamianie na euro PSC chyba nie starczy.

Podaj procesor i kartę,CPU jest najważniejszy w tym silniku.

Czy w ogóle dobrze się w nie gra? Jednie piszą że jest fajnie a inni że d*py nie urywa.

To jest Early acess dla największych fanów,nic prawie nie działa.

Jeśli nigdy nie grałeś w moda to nie kupuj.

Jeśli nie jesteś dość zagorzałym fanem moda Day-Z to odradzam bo jedynie możesz się zrazić a przy okazji żałować wyrzuconych 100 zł w błoto bo nie wiadomo kiedy doprowadzą ją do stanu grywalnego. Gra ukończona jest w 40 % i bardzo dużo opcji nie działa a o bugach nie wspominając. Lepiej te 100 zł zainwestować w tytuł który naprawdę sprawi przyjemność a z Day-Z poczekać bo do następnej gwiazdki pewnie też się nie wyrobią.

Może ci nie przypaść do gustu bo jest dość specyficzna i dosłownie na chwile.

Fajnie się gra jak masz ekipe dużą ludzi i biegacie razem, ale i to się nudzi po jakimś czasie... zwłaszcza jak padniesz....

oglądam cały czas sporo filmików i streamów z tej gry i sami gracze twierdzą, że d*py nie urywa i nawet nie spodziewali sie czegos bóg wie jak boskiego ;D bo ta gra po prostu nie ma dużo do zaoferowania.

Gra dla fanów tego typu rozgrywki, a jest ich nie za wiele :P

Ogarnij może Rust bo co jak co, ale dzieje się więcej i cały czas coś dodają.

Na chwile obecną wstrzymaj się z DayZ i poczekaj do pełnej wersji.

Pozdrawiam !

Co do Rust(up) gra jest fajna ale tylko na jakiś czas.. Nie na dłuższa metę..

Tam samo DayZ narazie to jest gra na dzień,dwa musisz poczekać ;)

Dobry. Pod choinką znalazłem fundusze na zakup tej oto gry i mam kilka pytań.