Chciałbym wiedzieć które DayZ i dlaczego jest lepsze. Akutalnie panuje promocja na kolekcje Army oraz DayZ na steamie, chciałbym kupić ale mam dylemat. Ktoś uzasadni które i dlaczego?
DayZ Mod vs. DayZ SA
DayZ Mod jest bardziej rozbudowane (MODY DO MODA)
Lepsza optymalizacja
I NIE KOSZTUJE (k**wa 40 EURO)
i ma mniej bugów
@up DayZ Standalone kosztuje 23,99 euro... (sory, teraz jest za 20,39)
Kupno DayZ Standalone to tak jakby inwestycja na przyszłość. Gra jest ciągle rozwijana. Sam mam zamiar kupić sobie Standalone po weekendzie.
Obecnie Arme możesz kupić za niecałe 5 euro - baaaardzo tanio. Więc i tanio możesz przetestować mod.
Edit: sory, Combined Operations (Arma II wraz z dodatkiem) możesz kupić za 3,99 euro - jeszcze taniej.
Ja polecam moda do Arma II DayZ Epoch - możliwość budowania domów, bardzo dobrze rozwinięta itp. Samo bieganie w zwykłym DayZ szybko się nudzi. W Epochu przynajmniej masz cel.
DayZ Mod jest bardziej rozbudowane bo jest już dłużej. Standalone jest w wersji alpha, dopiero robią tą grę itd. na pewno to potrwa aczkolwiek uważam, że warto to kupić ze względu na to, że jak skończą to będzie to zapewne lepsze od moda i cena pójdzie w górę, więc warto kupić wcześniej. Bardzo długo się zastanawiałem nad tym bo rzadko wydaję kasę na gry (prawie nigdy) kupiłem, gram, nie żałuję i mogę polecić.
Chciałbym wiedzieć które DayZ i dlaczego jest lepsze. Akutalnie panuje promocja na kolekcje Army oraz DayZ na steamie, chciałbym kupić ale mam dylemat. Ktoś uzasadni które i dlaczego?