DayZ Standalone pirat

A więc dowiedziałem się, że na torrentach pojawił się pirat DayZ pre alpha, poszukałem i rzeczywiście, torrenty zalewa wersja standalone, związku z tym można się spodziewać nie długo jakiegoś pirackiego servera ? Czy jest to po prostu na razie nie wykonalne a jedynie można przetestować to jako singiel ? Jak na razie nie ma większych informacji o tym ale jestem bardzo ciekaw jak ta sprawa ogólnie wygląda i jak to w ogóle się wydostało?

Dodam jeszcze, że wersja ponoć jest słabo grywalna, ponieważ ma krzaczkowaty angielski jak i masę bugów, nie można podnosić przedmiotów itd ( to alpha więc wiadome )

Nie ma sensu pobierać,jest to build sprzed 2-3 miesięcy,zombie chyba nawet nie ma,czy tam są w jednym mieście.

Właśnie nie wiem i nie testowałem tego jeszcze ale jestem ciekaw jak to wszystko wygląda.

Jak to wygląda? Wygląda to tak, że gdy ściągniesz, i wszystko spaczujesz, to znajdziesz w grze 4 serwery, z którego 3 są puste, na czwartym grają ok. 4 osoby, okej, gdy uda Ci się połączyć z tym serwerem ( minie z 40 minut ), to pewnie się zapalisz, pograsz 30 minut i Cię wywali, gdyż nie będziesz miał jakiegoś pliku, lub będzie napis " połączenie zostało zerwane ", drugim razem się podłączysz, okej, to samo, i za 3 razem puszczą Ci nerwy, po czym odinstalujesz to :)

Tak zapewne będzie, próbowałem z Arma 2 OA Dayz mod : )

Tak zapewne będzie, próbowałem z Arma 2 OA Dayz mod : )

Chodzi o standalone,

i za 3 razem puszczą Ci nerwy, po czym odinstalujesz to

I tak byś się odbił się od tej gry,odinstalowałeś grę bo nie potrafiłeś wbić na serwer? a co dopiero permadeath.

A więc dowiedziałem się, że na torrentach pojawił się pirat DayZ pre alpha, poszukałem i rzeczywiście, torrenty zalewa wersja standalone, związku z tym można się spodziewać nie długo jakiegoś pirackiego servera ? Czy jest to po prostu na razie nie wykonalne a jedynie można przetestować to jako singiel ? Jak na razie nie ma większych informacji o tym ale jestem bardzo ciekaw jak ta sprawa ogólnie wygląda i jak to w ogóle się wydostało?

Dodam jeszcze, że wersja ponoć jest słabo grywalna, ponieważ ma krzaczkowaty angielski jak i masę bugów, nie można podnosić przedmiotów itd ( to alpha więc wiadome )