DayZ Standalone

Zastanawiam się nad kupnem DayZ standalone tylko nie wiem czy będzie chodzić jako tako na lenovo z580

Procesor Intel Core i3-3110M (2 rdzenie, 2.40 GHz, 3 MB cache) Chipset Intel HM76 Express Chipset Pamięć RAM

4 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz)

Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 635M
+ Intel HD Graphics 4000 Wielkość pamięci karty graficznej 2048 MB GDDR3 (pamięć własna)

Na stronie Can You RUN It teoretycznie będzie chodzić ale jak w praktyce ktoś testował na lapku? może można gdzieś pobrać i sprawdzić przed kupnem

Raczej ciężko będzie na tym uruchomić i grać płynnie.

Ja gram na

2500K @ 4,5ghz

8gb ram

HD 7870

SSD

W miastach straszny low fps,w terenie dużo,wioski czasami chrupnie,ale nie było żadnej optymalizacji klienta jeszcze.

W DayZ liczy się siła jednego rdzenia,z czym u ciebie słabo.

W mieście to chyba każdy ma straszny spadek FPS'ów. ( Ja w mieście mam 15-20 FPS'ów ale poza miastem Balota itp. chodzi wszystko w jak najlepszym porządku.)

No trudno najwyżej będę czekał na optymalizacje

Zastanawiam się nad kupnem DayZ standalone tylko nie wiem czy będzie chodzić jako tako na lenovo z580

Procesor Intel Core i3-3110M (2 rdzenie, 2.40 GHz, 3 MB cache) Chipset Intel HM76 Express Chipset Pamięć RAM

4 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz)

Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 635M
+ Intel HD Graphics 4000 Wielkość pamięci karty graficznej 2048 MB GDDR3 (pamięć własna)

Na stronie Can You RUN It teoretycznie będzie chodzić ale jak w praktyce ktoś testował na lapku? może można gdzieś pobrać i sprawdzić przed kupnem