DayZ - Szukam ludzi do gry

Witam własnie zakupiłem sobie grę Arma2 + Dodatek, i zrobiłem to tylko i wyłącznie dla modu DayZ.

Szukam kogoś do wspólnej gry, kogoś kto mi pomoże lub też początkującego.

Zapraszam.

Mam 65% pobierana Army 2 : OA bo keya kupilem . Wiec jutro/pojutrze moglbym grac

Tak, tak wiem, że offtop, ale nie lepiej byłoby Ci kupić The War Z? Tutaj masz pełną grę, która cały czas będzie usprawniana itd. a DayZ jest tylko modem, a jak wiadomo będzie wydany w formie niezależnej, czyli mod do ArmA II nie będzie usprawniany, tylko właśnie ta wersja niezależna.

Kupiłem tą grę za śmieszne pieniądze i podoba mi się ten mod, gra w niego w przeciągu 24 godzin 50k osób. Co do aktualizacji,usprawniania itp. Pożyjemy zobaczymy, a The War Z? Może kiedyś.

Tak, tak wiem, że offtop, ale nie lepiej byłoby Ci kupić The War Z? Tutaj masz pełną grę, która cały czas będzie usprawniana itd. a DayZ jest tylko modem, a jak wiadomo będzie wydany w formie niezależnej, czyli mod do ArmA II nie będzie usprawniany, tylko właśnie ta wersja niezależna.

No to teraz pojechałeś po bandzie. Zarówno WarZ jak i DayZ będę ciągle rozwijane.

No to teraz pojechałeś po bandzie. Zarówno WarZ jak i DayZ będę ciągle rozwijane.

DayZ standalone będzie, mod raczej nie.

Btw. My(Legion IV) na pewno będziemy grali w DayZ Standalone, na pewno przed premierą gry będziemy robić jeszcze jakąś otwartą rekrutacje dla potencjalnych chętnych na zorganizowaną wspólną grę.

Z chęcią z wami zagram. Dawno już nie grałem ale jeszcze pamiętam co i jak : ) Jak coś pisz na pw

A ja gdzieś czytałem, że mod będzie równolegle aktualizowany tak samo jak wersja standalone :)

A ja gdzieś czytałem, że mod będzie równolegle aktualizowany tak samo jak wersja standalone

Teraz pytanie newbie, czym się różni wersja modowana od standalone? Myślę pomiędzy zakupem DayZ a WarZ i raczej chciałbym wiedzieć co w trawie piszczy. Testy WarZ już od poniedziałku, po max 3 dniach już raczej będę wiedział który z tytułów zakupię.

Za przeproszeniem jesteś nienormalny.. Po co kupiles Arma 2 OA + DayZ.. Jeśli chciałeś pograć w Arme to spoko, ale dla DayZ to nienormalne.. Po co skoro w grudniu wychodzi samodzielna gra DayZ? Nieoplacalo Ci sie..

Aha w ten sposób. Dla jasności, ja jeszcze nic nie kupiłem. :D

@Paweł, jak byś wiedział za ile to kupiłem to byś wyszedł z domu i zaczął płakać, w roli uściślenia to mniej niż 15zł.

@Co do tematu, gra własnie mi się zaraz zainstaluję, tylko muszę się jeszcze jakoś tego moda ogarnąć, i mogę grać.

Jak by ktoś miał to wszystko w małym paluszku to może mi napisać na pw, albo tutaj jak szybko ogarnąć tego moda, bo mam jakąś instrukcję ale jest ona tak zagmatwana że zaraz sobie włosy wyrwę.

Zainstaluj sobie DayZ Comandera i tam wszystko +/- bedzie ; )

Zapraszam, Zapraszam!

Btw. To ja popełniłem błąd, zaraz wszystko będzie działało.

Jak ktoś chce grać, to zapraszać na skype : delux22lux.

Gra ktoś teraz?

Ja bym był chetny tylko musze kupic, przeszukam sobie sklepy jezeli znajde gdzies ponizej 50zl to kupuje automatycznie, pisz pw/gg jak cos ;)

Witam własnie zakupiłem sobie grę Arma2 + Dodatek, i zrobiłem to tylko i wyłącznie dla modu DayZ.

Szukam kogoś do wspólnej gry, kogoś kto mi pomoże lub też początkującego.

Zapraszam.