DB - co jeśli?

Witam ten temat jest dla fanów DB (Dragon Ball) ale też dla wszystkich, którzy może oglądali i co prawda nie są fanami ale wiedzą o co chodzi, no dobra ogólnie chodzi tak jak w tytule co by było gdyby mam kilka pytań mam nadzieję, że mi z nimi pomożecie xD. (możecie też zadawać swoje pytania)

1)Co by było gdyby w Freezer Sadze, Vegeta poznał technike Super Saiyan'a przed Goku?

2)Co by było gdyby w Android Sadze, Dr. Gero z C19# zniszczyli Vegete?

3)Co by było gdyby w Cell Sadze, Gohan nie poznał SSJ2?

4)Co by było gdyby w Cell Sadze, Piccolo zniszczył Cell'a w jego pierwszej formie?

5)Co by było gdyby Bardock (ojciec Songo, gdyby ktoś nie oglądał filmów :D) zniszczył Freezer'a?

6)Co by było gdyby w Majin Sadze, Goku nie poznał SSJ3?

7)Co by było gdyby w Majin Sadze, Goku nie otrzymał by dostatecznie dużo energi KI i nie rzucił by w Kid Buu?

No to są moje pytania, zadawajcie swoje i odpowiadajcie na pytania innych :D

1. Proste, zabił by Frezzera, potem Goku. Roz***** by ziemie, polatał po kosmosie i dostał bęcki od Broley.

2. Koniec sagi.

3. Cell by za***** wszystkich, no może by Mr.Satan dał mu radę.

4. Piccolo byłby bohaterem do czasu Sagi Bubu.

5. Stało by się to, na co liczyłem. ; D Bardock Rullz !

6. Chyba nic, nie wiele to dało ostatecznie.

7. Proste, Buu bu pozabijał wszystkich, chyba że znów Mr.Satan by nim nie pozamiatał.

Ja może nie mam pytania, ale liczyłem na to, że Vegeta osiągnie SSJ 2, po tym jak widział śmierć Trunksa. 1:57 - Mógł mieć transformacje w SSJ2, byłoby koniec i byłby choć raz bohaterem, a tak to non-stop Songo. - . -

Wkurza mnie to, że Goku jest non-toper silniejszy od Vegety, nudne to.

Witam ten temat jest dla fanów DB (Dragon Ball) ale też dla wszystkich, którzy może oglądali i co prawda nie są fanami ale wiedzą o co chodzi, no dobra ogólnie chodzi tak jak w tytule co by było gdyby mam kilka pytań mam nadzieję, że mi z nimi pomożecie xD. (możecie też zadawać swoje pytania)1)Co by było gdyby w Freezer Sadze, Vegeta poznał technike Super Saiyan'a przed Goku?2)Co by było gdyby w Android Sadze, Dr. Gero z C19# zniszczyli Vegete?3)Co by było gdyby w Cell Sadze, Gohan nie poznał SSJ2?4)Co by było gdyby w Cell Sadze, Piccolo zniszczył Cell'a w jego pierwszej formie?5)Co by było gdyby Bardock (ojciec Songo, gdyby ktoś nie oglądał filmów ) zniszczył Freezer'a?6)Co by było gdyby w Majin Sadze, Goku nie poznał SSJ3?7)Co by było gdyby w Majin Sadze, Goku nie otrzymał by dostatecznie dużo energi KI i nie rzucił by w Kid Buu?No to są moje pytania, zadawajcie swoje i odpowiadajcie na pytania innych

1. Vegeta rozniósł by wszystkich w drobny mak ;]

2.Piccolo szybciej połączył by się z kami i ich rozniósł

3.Goku walczył by do końca i ostatecznie wygrał z cellem. GOKU FTW !

4.nastąpił by pokój , a to wiązałoby się z tragedią bo nikt nie wyszedłby poza ssj i M-Buu nawet nie musiałby się budzić. Wystarczył by Dabura.

5.jego ego i e-penis podniosło by się o 1000% znisczył by Kinga Vejita i sam zasiadł na tronie.

6.Wkroczyłby Ultimate Gohan , który spekulując był silniejszy od SSJ3 i nie tracił tak szybko energii. Co nie zmienia faktu , że Goku FTW i Hail Goku xD

7.Dragon FIST !!

Moje pytania :

1. Co by się stało gdyby Piccolo Daimao się nie odmłodził ;]??

2. Co by się stało gdyby Kami w ogóle się nie podzielił??

3. Jak wyglądała by sprawa , gdyby majin Vejita nie dał rady w walce z Goku ssj2 i to Goku mierzył by się z Majin Buu* ?

*Goku mówił w jakimś tam odcinku , że w pierwszej formie Buu byłby w stanie pokonać go bez problemów w formie ssj3 , ale załóżmy , że musiałby z nim walczyć jako SSJ2 ;]

Moje pytania :1. Co by się stało gdyby Piccolo Daimao się nie odmłodził ;]??2. Co by się stało gdyby Kami w ogóle się nie podzielił??3. Jak wyglądała by sprawa , gdyby majin Vejita nie dał rady w walce z Goku ssj2 i to Goku mierzył by się z Majin Buu* ?

1)Gdyby Piccolo Daimao się nie odmłodził, nawet Tien mógłby go pokonać gdyż tak serio to Daimao połowe swojej siły zawdzięczał swojej młodości.

2)A to już tajemnica, którą tylko Akira zna chociaż teoretycznie puźniej gdyby Piccolo się z nim połączył, byłby o wiele silniejszy.

3)Hm... to jest ciekawa sprawa gdyż znając Goku, pewnie by najpierw dostawał po d*pie, puźniej by powiedział Buu (tak samo jak Cell'owi) że teraz walczą na serio i dzięki tej walce Goku by zebrał odpowiednią motywacje do zmiany w SSJ3 a dzięki prawdziwej sile SSJ2, Buu był by zmęczony i teraz Goku jako SSJ3 mógłby go wykończyć łatwo ;]

Dobra to ja mam jeszcze z cztery pytania:

1.Co by było gdyby Goku i Piccolo nie zdołali by pokonać Raditza?

2.Co by było gdyby Freezer zniszczył by statek w którym Goku się regenerował?

3.Co by się stało gdyby podczas walki Goku vs Freezer (ten z 100% mocy) przegrał (bo była taka możliwość w pewnym momęcie [ta z dyskami])

4. Co by było gdyby Trunks przegrał z Mecha Freezer'em kiedy z nim walczył na ziemi?

Boze, jak ja moglem ogladac te bajke. Teraz wydaje mi sie taka glupia :D

Witam ten temat jest dla fanów DB (Dragon Ball) ale też dla wszystkich, którzy może oglądali i co prawda nie są fanami ale wiedzą o co chodzi, no dobra ogólnie chodzi tak jak w tytule co by było gdyby mam kilka pytań mam nadzieję, że mi z nimi pomożecie xD. (możecie też zadawać swoje pytania)

1)Co by było gdyby w Freezer Sadze, Vegeta poznał technike Super Saiyan'a przed Goku?

2)Co by było gdyby w Android Sadze, Dr. Gero z C19# zniszczyli Vegete?

3)Co by było gdyby w Cell Sadze, Gohan nie poznał SSJ2?

4)Co by było gdyby w Cell Sadze, Piccolo zniszczył Cell'a w jego pierwszej formie?

5)Co by było gdyby Bardock (ojciec Songo, gdyby ktoś nie oglądał filmów :D) zniszczył Freezer'a?

6)Co by było gdyby w Majin Sadze, Goku nie poznał SSJ3?

7)Co by było gdyby w Majin Sadze, Goku nie otrzymał by dostatecznie dużo energi KI i nie rzucił by w Kid Buu?

No to są moje pytania, zadawajcie swoje i odpowiadajcie na pytania innych :D