DB i następca

Fairty tail.Jak dla mnie główny bohater ma nasrane w bani , co dodaje fajny klimat xDDDD.Naruto też fajne anime , bleacha też oglądam.Ogólnie to oglądam większość sezonowych anime od roku , polecam je , gdyż nie tylko tasiemce są fajne ;).Ale jeżeli miałbym wybierać to fairy tail!!Dla mnie lepsze niż DB :D.

Tak to już bywa z głównymi bahaterami shounenów:P Jednakże walki w Fairy Tail są dobrze zrobione np. Natsu vs Zero

http://www.youtube.com/watch?v=GmlCCSy5ryo&feature=related jest to tylko walka, więc można spokojnie obejrzeć, to nie spoiler:P

To prawda, w Fairy Tail są świetne walki, tak samo ja w One Piece np.

http://www.youtube.com/watch?v=GlNauRedzQE&feature=related

i

:D

OP też ma fajne walki^^

Polecam również obejrzeć: D.Gray-man, Pandora Hearts, Aon no exorcist. Sam dzisiaj zaczynam oglądać Shiki:P

Dla mnie nie ma następcy, a jakby kogoś interesowało to Dragon Ball i Naruto wracają do telewizji na AXN Spin HD.

Nie znajdziecie następcy, bo DB oglądaliśmy jak mieliśmy naście lat i do takich właśnie młodzian kierowany jest ten rodzaj anime. Oglądając teraz coś w podobnym guście zanudziłbym się na śmierć. ;]

Tylko sami musicie zobaczyć jak wyglądają walki w DB , a potem w fairy tail.Jeżeli nie widzieliście żadnego innego anime , prócz db to nie wiem po co się wypowiadacie w tym temacie......W fairy tail są naprawdę bardzo fajne walki , tak jak 2 naruto i bleachu.Sam widziałem gdzieś około 50 anime w tym 4 pasożyty po ponad 100 odc.D.Gray-man też fajne anime , ale jak dla mnie najlepsze fairty tail ;D.Polecam też takie anime jak:

-High school of the dead

-Mirai nikki

-MM!

-Gulity Crown

-Code Geas

-IS:Infinite stratos

-Green Green

-Sket Dance

-Zero no Tsukaima

I wiele innych.

jesli mamy wybrac nastepce to zdecydowanie Naruto. a slyszeliscie o czyms takim jak Dragon ball SD??

Jak wszyscy wiemy anime Dragon Ball wyrył się na zawsze w naszej pamięci i sercach, ale świat idzie do przodu. Nie można wiecznie patrzeć w wstecz, a zatem trzeba wybrać godnego zastępce DB.

Moje propozycje są takie:

- Fairy Tail

582_d85ba73d1c71cd295a677d973d060224.jpg

- Bleach

Ichigo+Kurosaki1.jpg

- Naruto

naruto-uzumaki_400.jpg

A wśród tej trójki najbardziej godnym(według mnie) jest Fairy Tail

Czekam na waszę propozycję.