Dbo

Rozbawiłeś mnie do łez tym postem, takich rzeczy jak "Przejście WOW na Darmówkę" nawet w Łowcach Mitów nie sprawdzają bo jest od razu "Busted".

Blizzard nigdy nie przejdzie na stan darmowy bo nie utrzymali by w taki sposób tych wszystkich serwerów. Vindictus w wersji oficjalnej będzie płatny, tak jak jest płatny w Korei, tyle, że tam nazywa się "Mabinogi Heroes", a jego poprzednia część Mabinogi może i miała wejście F2P jednak do gry wymagane było korzystanie z Item Malla (No chyba, że chcemy się mocno męczyć). Nie wiem skąd te swoje newsy bierzesz ale wydaje mi się, że afirmujesz samego siebie o czymś co nigdy się nie stanie. Gry F2P mają łącznie mniej graczy niż P2P, jak gra F2P osiągnie 100tyś graczy to jest święto lasu, jak P2P ma milion aktywnych kont to nie ma się czym chwalić.

@Down

To powiedz mi teraz proszę cię bardzo po co zapowiedzieli na rok 2012 nowy pakiet prepaid?

Busted!

Rozbawiłeś mnie do łez tym postem, takich rzeczy jak "Przejście WOW na Darmówkę" nawet w Łowcach Mitów nie sprawdzają bo jest od razu "Busted". Blizzard nigdy nie przejdzie na stan darmowy bo nie utrzymali by w taki sposób tych wszystkich serwerów. Vindictus w wersji oficjalnej będzie płatny, tak jak jest płatny w Korei, tyle, że tam nazywa się "Mabinogi Heroes", a jego poprzednia część Mabinogi może i miała wejście F2P jednak do gry wymagane było korzystanie z Item Malla (No chyba, że chcemy się mocno męczyć). Nie wiem skąd te swoje newsy bierzesz ale wydaje mi się, że afirmujesz samego siebie o czymś co nigdy się nie stanie. Gry F2P mają łącznie mniej graczy niż P2P, jak gra F2P osiągnie 100tyś graczy to jest święto lasu, jak P2P ma milion aktywnych kont to nie ma się czym chwalić.

Haha Head Shot!! Rozbawiłeś mnie do Łez chodz to nie miejsce na takie wypociny ale :

"W rozmowie z magazynem PC Gamer przedstawiciele Blizzarda przyznali, że kiedyś uczynienie "World of Warcraft" bezpłatnym może się opłacić i że takie rozwiązanie wcale nie jest wykluczone. Blizzard dostrzega wzrost, do jakiego doszło na rynku darmowych, zachodnich gier MMO. Z pewnego punktu widzenia, abonamenty w "World of Warcraft" również są ich zdaniem bezsensowne."

Mógłbym wypisać teraz z palca ponad 100 różnych rzeczy które są opłacalne w przejściu z P2P na F2P, nie koniecznie dla nas graczy, ale jednak... więc Nigdy nie mów Nigdy.

Mógłbym wypisać teraz z palca ponad 100 różnych rzeczy które są opłacalne w przejściu z P2P na F2P

No to wypisuj! Naprawde nie wiem co mogło by się w WoW'ie zmienić na lepsze gdyby był F2P...

Temat został zamknięty. Powód: Zrobił się spam, agresywne wypowiedzi do tego raport od użytkownika, zamykam.

Witam wszystkich, którzy grali/grają w Dragon Ball Online. Mam pewne pytanie co prawda wydaje mi się, że znam odpowiedź ale cóż może ktoś jest taki dobroduszny, że pomoże biednej osóbce :D. Chodzi mi o sprawę konta męczę się z godzinę, patrzyłem na poradniki ale zaczynam wymiękać. Tutaj zaczyna się moje pytanie. Może ktoś by był tak dobroduszny żeby pomóc w założeniu konta/założyć konto, ewentualnie (ta opcja tylko dla największych dobroduszników :D) zaproponowac gre na jednym kącie (jeśli ktoś nei gra zbyt często, bo przecież nie będę mu się wpychał na konto jeśli gra go pasjonuje tak jak by to zrobiłą ze mną xD) lub ewentualne oddanie konta jeśli ktoś nie korzysta (wszystko by sięzachowało gdyby ktoś chciał wrócić, to bym oddał konto [wiem, że niektórzy w to nie wierzą no ale cóż taki po prostu jestem] tzn. zrobiłbym własną postać z której bym korzystał, w ogóle nie zaglądał bym na postać która by była na koncie). No ale wiem, że mało jest szaleńców którzy oddali/podzielili by się kontem z nieznajomym :D. Więc jeśli ktoś mógłby pomóc w tej sprawie byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam Saruto.