[DC universe]Czyli 5+1 bonusowe pytanie o tej grze! Wypowiedz sie :)

Hej.

Chcialbym sie dowiedziec troche wiecej o tej grze.

1.Co to jest DLC? i co to daje?

2.Jak ma sie 1500 SC to na co najlepiej wydac?

3.Czy Earth powers lub Green Lantern sá oplacalne do PVP i PVE?

4.Oplaca sie kupowac Shield ? czy zostac przy normalnych broniach za [FREE]?

5.Czy istnieje polska gildia w tej grze ?

6.Gdzie najlepiej grac? Zlo czy dobro.

*Pytanie bonusowe:

1.Kiedy bedzie event z double station cash lub nowa moc dodana ?

Pomoze mi ktos ? Prosze.. to jest bardzo wazne :( Licze na was! i dziekuje za double topica jaak dostane od przemilych moderatorów :) Gdy to zrobicie... wiedzcie ,ze nie macie sercaaa..

warn_ico.png
Za dp. - Dzz'

1. DCL to płatne dodadtki które odblokowują ci nowe moce/questy/raidy itd... oczywiście zależy od dlc

2. DLC albo na co chcesz

3. Z tego co czytałem to podobno tak, ale sam nie wiem bo jeszcze nie mam 30lvl tymi mocami. (gram earth)

4. Chyba lepiej zostać przy free broniach, a jak masz zamiar kupować dlc to raczej któryś z pierwszych 3 a nie czwarty z tarczą

5. Raczej tak...

6. Imo. bez różnicy

Ostrzegam nie jestem jakimś PRO więc nie są to pewne info na 100%

PS.

Nowe moce pewnie w nowych dlc bo wątpię żeby za free dali.

Dzieki ale wole jeszcze popytac sie ludzi (pytania 3,4)

*UPDATE

1.x

2.x

3.Czy Earth powers lub Green Lantern sá oplacalne do PVP i PVE?

4.Oplaca sie kupowac Shield ? czy zostac przy normalnych broniach za [FREE]? a jak za free to jakie bronie do earth lub green lantern?

5.Czy istnieje polska gildia w tej grze ? jak tak to prosze o nazwe.

6.Gdzie najlepiej grac? Zlo czy dobro.

3. Najbardziej opłacalne, mimo że to trochę dziwne są Ice i Fire. Tak są darmowe ale, dzięki nim można stworzyć naprawdę fajnego DPS'a

4. Zostań przy free, a co do broni pod skile... jest to bez różnic. Większość do PvP używa kija a do Pve łuk. Łuku używam sam i twierdzę że jest to najlepsza broń w tej grze.. szybkość jest zabójcza a i dmg dobry.

5. Gildia jest na pewno, ale nazwy Ci nie podam.

6. Co to za głupie pytanie ? Wybierasz tą stronę, w której czujesz się najlepiej i cała polityka.

co do pytan DLC to sa dodatki do gry co rozbudowywuja jej zawartosc, a sa oplacalne. Polskie gildie istnieją a nie różnicy czy grasz w 'dobrych' czy 'zlych'

Czytajcie ze zrozumieniem okej? A tak to jeszcze sie spytam :) Czy ever quest 2 fajna gra? bo widze ,ze srednia grafa,duzo skilli , ras i postaci :)

A jak z populacja w niej ? Oplaca sie grac?

DC universe:

Chodzi mi o to ,ze chce sobie kupic premium moc do tej gry!! A fire jest dla noobów tak samo ice... dziekuje dobranoc.

"Chodzi mi o to ,ze chce sobie kupić premium moc do tej gry" - użyj google? ja tak zrobiłem i dowiedziałem się które dlc według ludzi jest najlepsze, a co do broni to masz poradniki na necie...

Broń:

http://forums.statio...m?topic_id=9793

http://forum.mmosite...11543513-1.html

http://dcuo.mmorpg-l...ynergy-in-dcuo/

Co do mocy:

Ja problemu z wyborem nie miałem bo na steamie była paczka 3dlc za 7euro, ale z tego co wiem to niby najlepsza earth bo nowy raid dodaje...

a mozna jakoś zdobyc inaczej walute do gry niż wydając realne pieniądze??

a mozna jakoś zdobyc inaczej walute do gry niż wydając realne pieniądze??

Też jestem tego ciekaw.

GinoVino widze ,ze sie prosisz o Off topica :) Czekam na pomoc od innych a ty ''Tez jestem tego ciekaw.'' Co za bezsens.. Dzieki Dark :D

Podbijając temat mam większe szanse na odpowiedź nim skończę pobierać grę i będę wiedział czy muszę uszczuplić swój e-portfel ^^

Client sporo zajmuje :S

Kogo to obchodzi ? Piszesz sam do siebie.. won z tego tematu.

odpowie ktos na moje pytanie?

Wyrocznia... nikt ci nie odpowie.. czemu? Powinienes sam sobie zalozyc temat a nie na moim czeresniaku.

odpowie ktos na moje pytanie?

NIe można z tego co mi wiadomo

Prosze o zamkniecie tematu!

Najechałeś na gościa który zadał pytanie dotyczące gry twierdząc że to offtop sam kilka postów wyżej pisząc o zupełnie innej grze. Oczekujesz że wszyscy będą na Twoje zawołanie jak o coś pytasz wykazują jakikolwiek brak kultury.

Haha ! Smieszny jestes.. z ich strony to chamstwo.

Jest temat gdzie udziela sie tylko w odpowiedzi i pomocy w temacie tego ,a ty nie rozumierz ,ze jest takie cos - zaluz temat.

Niektórzy naprawde duzo w glowie nie maja ,zeby to zrozumiec.Juz nie dlugo szkola a wiec sie pouczysz na WOS'ie , oh przepraszam a ty nie skonczyles podstawówkki.

warn_ico.png
Warn za spam. Dobrze, założyłeś temat, ale co Ci to przeszkadza, że ktoś w nim zada inne pytanie? To coś złego? +zawieszenie konta na 72h za ilość warnów -Revolutio

fire i ice dla nobów czyli hejtowanie postaci i mocy bo się od nich dostało hehehe