Dc Universe Konto

Poszukuje konta do Dc Universe tego Premium, czy tam Legendarnego, wiem ze może zabrzmieć to głupio i wiem ze zostanę zhejtowany, usłyszę złośliwe komentarze, jednak kto nie ryzykuje ten nie ma, wiec może ktoś nie gra i jest mu nie potrzebne, a ja naprawdę się jaram grą wiec byłbym bardzo szczesliwy jak ktoś oddal by mi takie oto konto. Mogę coś zaoferować ale nic w sumie nie mam.

up

odświeżam, przy okazji chodzi tu o konto premium te dozywotnie.

A jak zdobyć to konto premium można bo też bym zagrał, ale nie zauważyłem/wiem jak je zdobyć.

Kupując Klucz za 55 zł

mimo wszystko są osoby który nie będą grac a owe konto posiadają

Temat lekko głupi, dołącze coś od siebie: Wiem że ta gra jest teoretycznie f2p lecz nie jest. Jak to wygląda? Czy jest item shop czy tylko konto premium jakieś? I czy polega to bardziej na p2p czy b2p w sesie ze wykupie to co mam wykupic i gra jest dalej za darmo nicn ie musze kupywać?

nie jest głupi, Twoje rozumowanie może takie być, gdyż, ponieważ wiele osób posiadają owe konta a nie korzystają z nich, zawsze będą mogli odzyskać dogadać się z grającym to nie jest trudne. Teraz odpowiem Ci na zadane pytania, w sumie raczej oni to zrobią http://www.mpcforum.pl/topic/493812-tut-freepremiumlegendary/ jak masz inne pytania to pytaj, z checia odpowiem. I nie mam zamiaru stworzyć nie milej atmosfery ani Cie obrazić. Krotko mówiąc jeżeli grasz na free masz strasznie pod górkę.

Poszukuje konta do Dc Universe tego Premium, czy tam Legendarnego, wiem ze może zabrzmieć to głupio i wiem ze zostanę zhejtowany, usłyszę złośliwe komentarze, jednak kto nie ryzykuje ten nie ma, wiec może ktoś nie gra i jest mu nie potrzebne, a ja naprawdę się jaram grą wiec byłbym bardzo szczesliwy jak ktoś oddal by mi takie oto konto. Mogę coś zaoferować ale nic w sumie nie mam.