DC Universe migracja kont

Witam mam klopot chce powrocic do DC Universe i wyskakuje mi cos o migracji podczas logowania. Zrobilem to o co mnie proszono zresetowalem haslo itp... i dalej nie moge sie zalogowac nawet nowe konto zalozylem i dalej to samo....

Jest to taki komunikat podczas logowania sie przez Launchera

Account Change Needed
Starting today, we are migrating all of the ProSiebenSat.1 customers over to Sony Online Entertainment. Please click here to start the migration process. Or if you would like more information about the account migration, please click here for the FAQ
Czy ta migracja trwa czy jak bo sam nie wiem ...

Jak miałeś konto z PSG(Prosieben games) to musisz połączyć konta z tym od SOE.

Bo Sony zabrało DCUO-serwery EU od rąk PSG.

Ale łacze i wkolo to samo ze musze zrobic migracje mi wyskakuje jak sie logowac chce

Witam mam klopot chce powrocic do DC Universe i wyskakuje mi cos o migracji podczas logowania. Zrobilem to o co mnie proszono zresetowalem haslo itp... i dalej nie moge sie zalogowac nawet nowe konto zalozylem i dalej to samo....

Jest to taki komunikat podczas logowania sie przez Launchera

Account Change Needed
Starting today, we are migrating all of the ProSiebenSat.1 customers over to Sony Online Entertainment. Please click here to start the migration process. Or if you would like more information about the account migration, please click here for the FAQ
Czy ta migracja trwa czy jak bo sam nie wiem ...