Jest jakiś kanał ts dla osób grających w Dc? jeśli tak proszę o podanie go
Dc Universe Online - Ekipa
Jest jakiś kanał ts dla osób grających w Dc? jeśli tak proszę o podanie go
pikachu.pro , a hasło to lodzik
Mamy własną ligę już A ekipa jest spora , chętnych serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy.
Widze wszyscy wybrali strone herosow, a ja dla odmiany gram villianami ;D Jak ktos gra po tej stronie, na serwerze PvE to dajcie znac
pvp wymiata bo np źli mogą się bić z dobrymi na ulicach miast
Gra ktoś z was na serwerze pvp? Wybrałem villain i liczę że ktoś z was założy polską ligę. Jestem przekonany ,że w szybkim czasie ci którzy wybrali pve przerzucą się na pvp bo jest lepszy fan ,mnóstwo się dzieje i nie jest tak spokojnie jak na pve.
Gra ktos hero na pve chętnie dołączymy z kolegami do ekipy.
@Sancio temat poświęcony lidze na pve Hero a ty zadajesz idiotyczne pytanie nawet ts podany ... poczytaj jak nastepnym razem zadasz głupie pytanie ..
@Sancio temat poświęcony lidze na pve Hero a ty zadajesz idiotyczne pytanie nawet ts podany ... poczytaj jak nastepnym razem zadasz głupie pytanie ..
Dziwne, bo z dyskusji na forum z pierwszego postu nadal się zastanawiali nad serwerem. Poza tym nigdzie nie jest napisane, że to wyłącznie temat dla ludzi grających na EU PCPVE.
Ja gram na EUPVP w Hero, już 5 lvl. Nick: Necrone
Btw. Was też ciągle wywala z serwera?
Ja gram na EUPVP w Hero, już 5 lvl. Nick: NecroneBtw. Was też ciągle wywala z serwera?
Tak, jakieś problemy mają, a właśnie biłem bossa na instancji
@Titan92 nigdzie nie wyczytałem, że grają na hero na pve bo nie mogą się zdecydować..... Więc moje pytanie nadal aktualne..
@Sancio Moja skromna osoba tej gry jeszcze nie posiada (straszny download), ale całkiem prawdopodobne, że będę grał właśnie Hero PVE z mentorem Batmanem. 8GB poszło, jeszcze podobno 2 razy tyle (patchowanie). Także jeśli nadal będziesz grał i nie wymaksujesz szybko postaci, można pograć razem.
@Sancio Moja skromna osoba tej gry jeszcze nie posiada (straszny download), ale całkiem prawdopodobne, że będę grał właśnie Hero PVE z mentorem Batmanem. 8GB poszło, jeszcze podobno 2 razy tyle (patchowanie). Także jeśli nadal będziesz grał i nie wymaksujesz szybko postaci, można pograć razem.
Ktoś Cie wprowadził w błąd z tym patchowaniem, u mnie nic nie pobierało o ile dobrze pamiętam, a folder ma 17GB.
Mnie się pobrało 14.1 GB gry, a potem 6GB aktualizacji.
sancio ja mogę z wami pograć mam 9 lvl fire martial arts na serwerze pve ale robie postać na pvp bo jest tam polska liga
Nie ma sprawy chętnych zapraszam na ts3. Oczywiście Azrael ktoś Cię w błąd wprowadził bo nie ma żadnych patchów. wystarczy że ściągniesz to 14.1gb a folder gry ma 17.1gb. Napewno nie wymaksuje postaci bo gram na przemian i ostatnio mam mniej czasu ale chętnie z wami pogram.
188.165.154.237:3370
Wejdzcie na channel 1 na podkanal afk dorzuce was.
Jeśli chodzi o pvp to jak wciśniecie F1 podczas gry możecie zmienić tryb gry pvp/pve, oraz role jeśli wbiliście już lvl 10.
Jeszcze jedno pytanko na jakim serwie gracie bo domyślnie jest ustawiony US . dopiero po 2 dniach gry zauważyłem że przy uruchamianiu jest możliwość przejścia na EU X/. Cóż założyłem też forum http://www.dconlinefansite.pun.pl na szybkiego (jest to też pierwsze jakie założyłem więc rewelacji nima ale jeśli macie jakieś sugestie to piszcie) Co do Ekipy to chętnie, mój nick to ChaosPL serwer EU. Hero side.
Też się dołącze. Raczej PVP. Najpierw pobiorę te 14.1 GB...
Wiecie jakie mam zdanie na temat DC Universe??
Początkowo było fajnie ale z obecnymi lagami ta gra to istny NIEWYPAŁ!!
Powiedzcie mi jak tu grać z opuznieniem 10 sec....: .>>>Istna porażka,,\\<<
Wiecie jakie mam zdanie na temat DC Universe??Początkowo było fajnie ale z obecnymi lagami ta gra to istny NIEWYPAŁ!!Powiedzcie mi jak tu grać z opuznieniem 10 sec....: .>>>Istna porażka,,\\<<
Zależy od godziny...