Założyłem forum dla grupy ludzi grających po dobrej stronie, ułatwi nam to znalezienie kompanów do gry a wraz z rozwojem gry założenie ligi.
Wchodźcie, rejestrujcie się i piszcie
Założyłem forum dla grupy ludzi grających po dobrej stronie, ułatwi nam to znalezienie kompanów do gry a wraz z rozwojem gry założenie ligi.
Wchodźcie, rejestrujcie się i piszcie
Chętnie dojdę, tylko najpierw muszę pobrać grę. Ściąganie 14.1 GB do łatwych nie należy Ale na 100% będę grał po stronie Hero, a moim mentorem będzie Batman.
A tak wgle na jakim serwerze będziemy grać? I czy jest szansa na jakiegoś TS'a?
Witam z chęcią dojdę tylko jest problem że jeszcze aktualizuje ale napewno zdążę a i też będe po hero spotkacie mnie jako gadżeciarza
Ale na 100% będę grał po stronie Hero, a moim mentorem będzie Batman.
Też się jako szkrab zaczytywałem w komiksy o nim, plus dobre ostatnio filmy i świetne gry (AA i AC)... normalnie dzieciństwo się człekowi przypomina...
Wrócę z pracy to mam nadzieję że już pobieranie będzie skończone, bo jestem mocno ciekawy jak uniwersum DC się prezentuje w formie mmo
Możemy wiedzieć że Universum DCUO będzie z pewnością ciekawe bo 14.1 GB WOW!! A ja nadal czytam komiksy uprzedzam mam kilkanaście lat
Całkiem ładnie to pobieranie idzie (już 2.2GB), ale trzeba ustalić na jakim serwerze będziemy grać. Z tego co mi wiadomo są US i EU oraz PVE i PVP.
Eu na pewno i wydaję mi się że pvp większość osób gra na pvp 30lvl to nie problem wbić a potem będziemy umilać sobie czas pvp
Szczerze wolę serwery PVE (złe przeżycia po PVP z innych gier ). Także jeśli będziecie na PVP, to musimy się pożegnać.
a czym dokładnie się różnią servery w dc universe pvp od pve? hmm
Nie wiem, ale myśle, że jest tak, jak w innych MMO. Tzn. gracze mogą ze sobą walczyć wszędzie, a na PVE musi być akceptacja obu osób do pojedynku.
Też się chętnie przyłączę
No nareszcie mam już 5.7 GB pobranego uff jeszcze trochę zostało
Ja dopiero 2.9 :/
Salen, może zrób ankietę na jakim serwerze grać?
Ja na pewno będę grał w Hero na serwerze PvP. Ściągnęło mi się już 8,1 GB.
Gram od południa Serwer pvp tutaj w pvp za szybko się nie zabija ludzi :<
Ściągam właśnie grę. Jutro z wami chętnie zagram
Oblookam, ale nie wiem, czy na dłużej pozostanę, za duże różnice pomiędzy legendary, a free^^
Ja już gram Hero na PvE.
Napewno w to zagram ale raczej po stronie złych, więc jeżeli ktoś również gra złymi niech napisze PW. Jeszcze 5 GB i zaczynamy zabawe.