Dc Universe Online - Ekipa

Założyłem forum dla grupy ludzi grających po dobrej stronie, ułatwi nam to znalezienie kompanów do gry a wraz z rozwojem gry założenie ligi.

http://tloi.ugu.pl

Wchodźcie, rejestrujcie się i piszcie :)

Chętnie dojdę, tylko najpierw muszę pobrać grę. Ściąganie 14.1 GB do łatwych nie należy <_< Ale na 100% będę grał po stronie Hero, a moim mentorem będzie Batman.

A tak wgle na jakim serwerze będziemy grać? I czy jest szansa na jakiegoś TS'a?

Witam z chęcią dojdę tylko jest problem że jeszcze aktualizuje ale napewno zdążę ;) a i też będe po hero spotkacie mnie jako gadżeciarza :D

Ale na 100% będę grał po stronie Hero, a moim mentorem będzie Batman.

Też się jako szkrab zaczytywałem w komiksy o nim, plus dobre ostatnio filmy i świetne gry (AA i AC)... normalnie dzieciństwo się człekowi przypomina...

Wrócę z pracy to mam nadzieję że już pobieranie będzie skończone, bo jestem mocno ciekawy jak uniwersum DC się prezentuje w formie mmo :)

Możemy wiedzieć że Universum DCUO będzie z pewnością ciekawe bo 14.1 GB WOW!! A ja nadal czytam komiksy :D uprzedzam mam kilkanaście lat :P

Całkiem ładnie to pobieranie idzie (już 2.2GB), ale trzeba ustalić na jakim serwerze będziemy grać. Z tego co mi wiadomo są US i EU oraz PVE i PVP.

Eu na pewno i wydaję mi się że pvp większość osób gra na pvp 30lvl to nie problem wbić a potem będziemy umilać sobie czas pvp

Szczerze wolę serwery PVE (złe przeżycia po PVP z innych gier ;)). Także jeśli będziecie na PVP, to musimy się pożegnać.

a czym dokładnie się różnią servery w dc universe pvp od pve? hmm

Nie wiem, ale myśle, że jest tak, jak w innych MMO. Tzn. gracze mogą ze sobą walczyć wszędzie, a na PVE musi być akceptacja obu osób do pojedynku.

Też się chętnie przyłączę :D

No nareszcie mam już 5.7 GB pobranego uff jeszcze trochę zostało :(

Ja dopiero 2.9 :/

Salen, może zrób ankietę na jakim serwerze grać?

to wejdz na strone którą podałem i komentuj w dziale http://tloi.ugu.pl/viewtopic.php?t=12

Ja na pewno będę grał w Hero na serwerze PvP. Ściągnęło mi się już 8,1 GB.

Gram od południa Serwer pvp :D tutaj w pvp za szybko się nie zabija ludzi :<

Ściągam właśnie grę. Jutro z wami chętnie zagram ;)

Oblookam, ale nie wiem, czy na dłużej pozostanę, za duże różnice pomiędzy legendary, a free^^

Ja już gram Hero na PvE.

Napewno w to zagram ale raczej po stronie złych, więc jeżeli ktoś również gra złymi niech napisze PW. Jeszcze 5 GB i zaczynamy zabawe.