DC Universe Online- p2w?

Cześć, niedawno nadeszła mnie ochota pograć w Dc Universe ale co po niektórych komentarzach obawaim się że wydawanie kasy na IS ma duży wpływ na gre? Czy to prawda? chce sie dowiedziec czy opłaca sie zacząc nową przygode i grać bez wydawania kasy czy jednak trzeba troche zainwetować. Dziekuje za informacje:)

P2W w pelnej okazalosci.

;/ dzieki za info

Jakie P2W? Nie ogarniam dlaczego tak uważasz. Bez żadnego wykupywania premium idzie osiągnąć w grze bardzo wiele. NIe sugeruj się jego opinią bo jest bezpodstawna. Co prawda maksymalna ilość kasy

(!500) i niezbyt wielka ilość slotów w plecaku wydawałoby się - mogła by przeszkadzać ale to kwestia przyzwyczajenia. Ja grając bez żadnego DLC i premium wbiłem 53CR. Zapraszam Cię na serwer EU na stronę Villain's do wspólnej gry i sam się przekonaj, że gra nie jest typowo P2W. Jest to opinia kogoś kto widocznie nie potrafi poradzić sobie z tą grą....

Jeżeli chodzi o "trochę inwestowania" to polecałbym konto premium bo jest dożywotnie, a dodaje kilka przydatnych rzeczy:

- 42 sloty (free 28)

- trade itemami (free brak)

- 2000 cash ( free 1500)

- 5 auction slots (free brak)

wystarczy, że udasz 5$ i masz dożywotnie konto premium, aczkolwiek jak wspomniałem wcześniej nie jest to niezbędne do bycia kimś mocnym na serwerze.

- 42 sloty (free 28)

- trade itemami (free brak)

- 2000 cash ( free 1500)

- 5 auction slots (free brak)

Nolife da rade,reszta odpadnie.

Cześć, niedawno nadeszła mnie ochota pograć w Dc Universe ale co po niektórych komentarzach obawaim się że wydawanie kasy na IS ma duży wpływ na gre? Czy to prawda? chce sie dowiedziec czy opłaca sie zacząc nową przygode i grać bez wydawania kasy czy jednak trzeba troche zainwetować. Dziekuje za informacje:)