DC Universe Online - PS3

Ściągnąłem sobie ostatnio DC Universe Online i teraz moje pytanie: czemu do ch*ja pana są takie duże kolejki - 3,5k osób?!?! O ile mi wiadomo ta gra na F2P wyszła jakiś miesiąc temu, także czemu oni jeszcze nic z tym nie zrobili? Może tylko użytkownik Free musi tyle czekać?

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree

Kolejki są takie, bo populacja graczy strasznie wzrosła od kiedy gra przeszła na model f2p, ale serwerów nowych nie ma, więc trzeba czekać, co do sytuacji kiedy opłaca się subskrypcje - nie mam pojęcia, czy to omija kolejkę.

Bo to gra bardzo popularna wcześniej była płatna zaledwie kilkanaście osób latało po mieście ale kiedy produceńci tej gry sprawdzili jak mało ludzi w to gra to by uniknąć strasznej klęski pomyśleli by ta gra była jak to napisał Cree Free to pley lub jak sie pisze F2P.

Ja na razie w to nie grałem ale zaczne tylko najpierw musze se pobrać z aplikacji steam tylko jedno ale zbyt dużo to zajmuję i długa ściąga :angry: nic dziwnego,bo tyle misji walk pvp dużo ulepszony system tworzenie postaci duzo super mocy . :lol:

Poza tym jest to pewnie pewnego rodzaju wymuszanie na graczach kupna konta Legendary, lub posiadanie premium, które takowych kolejek nie ma.

Ale są dwa serwery

1 to serwery z pvp

2 to serwerki bez pvp czyli nie atakują cię i mozesz spokojnie se latac biegać po budynkach .

A ps zostały mi 2 godziny Do zagrania z 17 h bo mam niestety neta wolnego 1.5 ale chociaz są pewne plusy bo 16 grudnia wzrosnie mi do 5 i będzie się szybko ściągać :D

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Ściągnąłem sobie ostatnio DC Universe Online i teraz moje pytanie: czemu do ch*ja pana są takie duże kolejki - 3,5k osób?!?! O ile mi wiadomo ta gra na F2P wyszła jakiś miesiąc temu, także czemu oni jeszcze nic z tym nie zrobili? Może tylko użytkownik Free musi tyle czekać?

warn_ico.png
Za słownictwo. - Cree