Witam was.
Mam pytanie bo chciałem sobie zagrac w gre tego typu własnie
Ale mam dylemat. Ktora w wymienonych gier jest fajniejsza i lepsza!
Uwzględnijcie wszystkie za i przeciw, IS itd
Witam was.
Siemanko ja ci powiem że w Dc masz mniejszą możliwość dostosowania postaci niż w champions ale za to bardziej rozbudowane i non target
DCUO zdecydowanie. Da się grać bez płacenia, customizacja i tak jest ok, bo podczas gry zdobywasz itemki do wyglądu, dynamiczna walka, dobra fabuła, raidy, instancje, same uniwersum też jest świetne (nanananana Batman!). Ogólnie wg mnie jest lepsze. Jeśli o IS chodzi to chyba głównie DLC. Nie jest tak tragicznie .
Jak dla mnie Dc było o niebo lepsze pod względem fabuły oraz samej dobrej i nienudzącej się rozgrywki,lecz po osiągnięciu 30 lvl(max) gra zaczyna się nudzić.W sumie coś w tym musi być jeśli niedawno gdzieś czytałem że gra nie cieszy się zbyt wielką popularnością jak to miało miejsce na początku.
Ja też DC Universe proponuje.
Czyli DCUO jest lepsze tak?
Tak, zdecydowanie DCUO.
ok to przy okazji istnieje jakas polska gildia na serwerze pvp??
Kiedyś istniało ich wiele,lecz wystarczy że na głównym czacie napiszesz a napewno jakaś się znajdzie:).Zastanawia mnie tylko jedno dlaczego US servery są ciągle na Full zapełnione^^
Pawlikgk możemy razem pograć, bo akurat z kilka dni temu też zacząłem grać . Jak coś dodaj mnie na steam ChytryZdzich.
DCUO zdecydowanie lepsze - grałem w obydwie gry i mogę z czystym sumieniem przyznać, że Champions "sucks".
Macie moze jakies namiary na polską lige na serwerze PvP??
A jeszcze zapytam. Gdzie gra więcej polakow?? na serwerach US czy EU?? oczywiscie PC serwer PvP.
A ja mam pytanie... Opłaca się grać jeżeli nie mam zamiaru płacić? IS=op?
Nie opłaca się, ale gra się przyjemnie. Jak napisałeś is=op. W zgranej ekipie całkiem fajnie się gra, ale nie licz, że będziesz równy z premium. Pozdro
Zdecydowanie DCUO ,aczkolwiek Champions Online także jest grą interesującą. Mimo takiego samego gatunku i niemalże podobnej fabuły ,Champions Online trochę ma różnych atutów. Obydwie gry możesz pobrać poprzez Steam, więc nie widzę problemu w wypróbowaniu obydwu gier
DCUO zdecydowanie lepsze również pod tym względem ,że można w to grać na PS3
A w Champions Online jak się ma sprawa z IS? Lepiej czy gorzej w porównaniu do DCUO?
Tak juak up czy w ktorejs gierce mozna powalczyc na pvp z tymi co placą czy raczej nie??
Witam was.