DC Universe Online

A ja mam takie pytanie, czy jak bym kupił pre-paid, to zostaną mi te bonusy z konta premium jak by się skończył ? :F

DAWAC mi hasło do TS

A ja mam takie pytanie, czy jak bym kupił pre-paid, to zostaną mi te bonusy z konta premium jak by się skończył ? :F
jak skończy Ci się premka to będziesz freemium, do czasu aż nie wykupisz kolejnej :)
jak skończy Ci się premka to będziesz freemium, do czasu aż nie wykupisz kolejnej

Chyba raczej skończy mu się konto Legendary, a zacznie obowiązywać konto Premium (bo przekroczy 5$). Tak ma być od teraz (zgodnie z danymi wydawcy). Sporo osób dlatego np. tworzy konto Legendary by wykorzystać możliwości związane z Ligami Grczy, a potem zamierza zostać na Premium.

Ts został zmieniony czy jak? Nikogo już tam nie ma

O ile się nie mylę (w co wątpię) to za konto premium jest jednorazowa opłata, więc do 20-30zł można wydać na dobrą grę.

moge sie dowiedziec gdzie wszyscy ludzie sie podziali zmieniliscie ts to moze go podajcie laskawie?

jest nowe ip ??

Macie ip do ts3 rs39.teamspeak.pl:3060 haslo combat :}

WSPANIALE! Ściągnąłem grę 14.1 GB i teraz muszę ściągać aktualizacje 6 GB...

Myślałeś, że będzie tak łatwo :P ? U mnie dopiero 5GB pobrane :/

A tak wgle wiecie od kiedy do kiedy serwery będą off?

A tak wgle wiecie od kiedy do kiedy serwery będą off?

Już są włączone wg tego co jest na oficjalnej stronie.

Tak, już są włączone, no chyba, że jakąś awarie znów będą mieć.

Zapraszam na TS'a :

nazwa / IP: pikachu.pro

hasło: lodzik

i do naszej Ligi Eclipse (w grze Ecliipse) !

edit.

gramy po stronie Hero na servie EUPvP !!

A po jakiej stronie i który serwer?

Kupował ktoś station cash przez paypala bo mi wywala error?

• Zapraszamy na Serwer TS3 o DC Universe ;D
  • Wymagania:
    - Hero Style
    - Eu serv
    - PVP serv
    - Micro
  • Dajemy:
    - Zero tłumów [mój własny ts3, czyli żadnych pod kanałów]
    - Atmosferę
    - 100% Zadowolenia ;DDDDDDDDD
  • Adress: rs39.teamspeak.pl:3060
  • Password: combat
    ZAPRASZAMY.

Wszyscy grają w PvP?? Czemu nikt nie gra PvE przecież to jest prawie to samo tylko w PvP mogą cie pojechać w każdej chwili. A w PvE jak chcesz spróbować własnych sił to idziesz na Arene, Proste.

Wszyscy grają w PvP?? Czemu nikt nie gra PvE przecież to jest prawie to samo tylko w PvP mogą cie pojechać w każdej chwili. A w PvE jak chcesz spróbować własnych sił to idziesz na Arene, Proste.

Bo co to za klimat kiedy obok siebie zadania robią dobrzy i źli nie mogąc jedni drugich nawet pogonić?

Bo co to za klimat kiedy obok siebie zadania robią dobrzy i źli nie mogąc jedni drugich nawet pogonić?

Racja. Na razie 15 zabitych złoczyńców na moje 6 śmierci (a dopiero zacząłem w pełni ogarniać grę). Gorąco polecam ten tytuł, choć i on posiada pewne wady, które może z upływem czasu znikną.