DC Universe Online

Witam!

jak zapewne wielu z was wie dziś,(teoretycznie - jak to Guru powiedział) startuje gra DCUO free version.

Chciałbym wszystkich zaprosić do jakże zajebistej rozmowy na TS3.

Mogę zagwarantować :

- przyjemną atmosferę.

- dyskusję na poziomie(jeśli to będzie możliwe.)

- miejsce w gildii(jeśli takowa zaistnieje.)

TS3:

- zapraszam ludzi (ale no k*rwa ludzi.)

IP : 188.165.154.160:9987

podkanał : DC universe.

Dyskusja :

Pod tematem. Nie róbcie zamętu pod postami Guru.

No puki co na Ts prowadzimy zażartą :D dyskusje :)

to ja się mogę dołączyć ?

Wbijaj na ts :) zapraszamy :)

Wbijaj na ts zapraszamy

Gierke mozna juz sciagac ! zapraszamy.

yeah zaczynam pobierać łuhuh !

Panowie! Już działa pobieranie! Ja już pobrałem 1GB, a wy?

Można tak prosić link do launchera ? unikniemy niepotrzebnego spamu, a stronka widze off.

http://www.soe.com/getthegame/ - na dole po prawej masz “download”

Cześć i czołem wyciszyłem mikro na ts3 i czy moge już do was dojść spoko będę pisał w sprawie DCUO :D

Ale wy sobie zdajecie sprawe ze tamten client na tej stronie co podaliscie, to jest jeszcze ten NIE f2p? Strona jest jeszcze off, i jest inspekcja, dopoki strony nie wlacza z ogloszeniem ze zakonczona jest, to nie ma instalki. WIec dla tych ktorzy sciagaja tego clienta, pozdro ^^

Ale wy sobie zdajecie sprawe ze tamten client na tej stronie co podaliscie, to jest jeszcze ten NIE f2p? Strona jest jeszcze off, i jest inspekcja, dopoki strony nie wlacza z ogloszeniem ze zakonczona jest, to nie ma instalki. WIec dla tych ktorzy sciagaja tego clienta, pozdro ^^

Wyborny suchar milordzie. Przecież wiadomo, że jak wszystko będzie gotowe, to wejdzie patch do starych klientów. Innymi słowy można pobierać.

Wyborny suchar milordzie. Przecież wiadomo, że jak wszystko będzie gotowe, to wejdzie patch do starych klientów.

No ku*wa co za elokwencja, jestem wstrzonsnienty. Tylko nie płacz potem jak Ci klient nie bedzie działał ;)

Serwer teamspeak3 został zmieniony : 178.255.44.203

jakie jes hasło do TSa ???????????????????????

No ku*wa co za elokwencja, jestem wstrzonsnienty. Tylko nie płacz potem jak Ci klient nie bedzie działał

A jak grał ktoś jeszcze przed przejściem na f2p? Byłoby bez sensu sćiąganie od nowa. Wiadomo, że wyjdzie patch i tyle.

Czy jeżeli ściągnę z tego http://www.soe.com/getthegame/ to pozniej z updejtuje mi się do nowszej nie chce później drugi raz ściągać tyle gb -. więc jeżeli nie to niech ktoś poda prawidłowy dobry link dzięki z góry =)

Możesz pobierać, jakieś 99% szansy, że nie będziesz musiał pobierać od nowa.

Leciutko wam tu za spamuje. Chciałem się zapytać o jedną rzecz.

W tej tabelce ograniczeń napisane jest, że Trading jest na None, a Auction Slots ma 0.

Co za tym idzie, brak handlu dla postaci free ? Powiedzcie że się mylę.

Zgadza się, ale za to po wydaniu 5$ jest już całkiem przyzwoicie.