Dc universe online

Witam jestem początkującym graczem w DC, i mam kilka pytań dotyczące gry

1. Która postać jest najlepsza waszym zdaniem i w którą opłaca się iść?

2. Mam utworzone 2 postacie supermana i green arows i obydwie słabo bardzo biją jak mogę polepszyć osiągi tych postaci?

i oczywiście dorzucie swoje porady dla początkującego gracza :)

Witam jestem początkującym graczem w DC, i mam kilka pytań dotyczące gry1. Która postać jest najlepsza waszym zdaniem i w którą opłaca się iść?2. Mam utworzone 2 postacie supermana i green arows i obydwie słabo bardzo biją jak mogę polepszyć osiągi tych postaci?i oczywiście dorzucie swoje porady dla początkującego gracza

Co do pierwszego pytania, nie mam pojęcia, ponieważ stworzyłem swoją (wybierając opcję Custom).

2. Zakładając lepszy ekwipunek, zdobywając wyższy lvl, kupując nowe skille i robiąc mocniejsze comba, chociaż z tym na początku trochę trudno, bo masz ich mało.

Również aktualnie zakładam postać po przez opcje custom i który rodzaj broni jest najlepszy?

Również aktualnie zakładam postać po przez opcje custom i który rodzaj broni jest najlepszy?

Laser gwiazdy śmierci...

Żaden, ten który Ci się bardziej spodoba. Taka gra daje Ci dowolny wybór mocy Twojej postaci, ażeby się lepiej wczuć, użyć wyobraźni, a Ty na wstępie pytasz się kogoś jaką postać robić. Jesteś zbyt płytki i takowej wyobraźni nie posiadasz?

Co prawda są dwa przypadki, gdzie rzekomo staff najlepszy jest na heala, martial arts do tankowania, a reszta to Twój dowolny wybór.

W taj grze akurat balans jest naprawdę w porządku, więc nikt Ci nie doradzi lepszych postaci. Na instancjach z wiadomych przyczyn mniejszy dps robią healerzey i controlerzy bo muszą się skupić również na swoich rolach, chociaż i to od eq zależy.

Co do staffa na healu to jest najlepszy jeśli idziemy w krytyki z leczenia.

To jak już jesteśmy przy pytaniach początkujących to i ja zapodam swoje :) Co daje "grzebanie" przy pokonanym przeciwniku (mowa o człeku nie mobie) bo nie zauważyłem by coś się zmieniało po tym procesie, zwłaszcza w ekwipunku a mimo to ludzie się pchają żeby być pierwszym :) Pytanie number 2 - czy istnieje jakieś polskie forum na którym można by znaleźć opisy skili ewentualnie jakieś buildy, bo nie do końca wiem w co inwestować, bo niektóre skile lepiej prezentują się na papierku niż w praktyce, a punktali szkoda bo nie odnalazłem żadnej możliwości ich zresetowania w późniejszym terminie, right?

To jak już jesteśmy przy pytaniach początkujących to i ja zapodam swoje Co daje "grzebanie" przy pokonanym przeciwniku (mowa o człeku nie mobie)

Nie da się go resnąć. Jak padniesz możesz zostać w klęczkach, jeśli ktoś skończy "grzebanie" przy ciele od razu się respi.

Witam jestem początkującym graczem w DC, i mam kilka pytań dotyczące gry

1. Która postać jest najlepsza waszym zdaniem i w którą opłaca się iść?

2. Mam utworzone 2 postacie supermana i green arows i obydwie słabo bardzo biją jak mogę polepszyć osiągi tych postaci?

i oczywiście dorzucie swoje porady dla początkującego gracza :)