Warto w to inwestować czas i pieniądze na suba obecnie?
Kilka lat temu, jakoś w okolicach drugiego lub trzeciego DLC grałem i nawet dobrze się bawiłem, ciekawi mnie czy gra ciągle żyje.
Ps. Nie szukam gry na lata, bardziej na miesiąc-dwa góra
Kilka lat temu, jakoś w okolicach drugiego lub trzeciego DLC grałem i nawet dobrze się bawiłem, ciekawi mnie czy gra ciągle żyje.
Warto w to inwestować czas i pieniądze na suba obecnie?Kilka lat temu, jakoś w okolicach drugiego lub trzeciego DLC grałem i nawet dobrze się bawiłem, ciekawi mnie czy gra ciągle żyje.Ps. Nie szukam gry na lata, bardziej na miesiąc-dwa góra
DC universe Online jest obecnie grą f2p więc nie wydasz kaski chyba że kupisz coś w item shopie....... moim zdaniem warto jeśli tylko na 2-3miechy bo giera fajna ale szybko sie nudzi
Jesli bede do tego podchodzil to i tak kupie suba zeby dostep do mocy z dlc miec
45 pln mnie nie zabije
Ktos jeszcze moze podpowiedziec na temat ilosci graczy na EU?
Graczy gra sporo nie ma co narzekać na ich brak jednak jak się nie mylę bez DLC nie pograsz z nimi pvp pve. tak więc jeśli chcesz grać i mieć dostęp do wszystkiego przygotuj się na kupienie DLC
Graczy gra sporo nie ma co narzekać na ich brak jednak jak się nie mylę bez DLC nie pograsz z nimi pvp pve. tak więc jeśli chcesz grać i mieć dostęp do wszystkiego przygotuj się na kupienie DLC
Chyba wystarczy kupno suba, z tego co widzialem daje dostep do wszystkich dlc na czas trwania. Czy nie?