DC Universe Online

Witam serdecznie.

Jako iż planuję od dnia jutrzejszego grę w DCUO, poszukuję aktywnego gracza który chętnie w godzinach wieczornych (17+), wtedy kończę zazwyczaj pracę, wprowadzi mnie w tajniki w/w gry. Dodam iż planuję zakup subskrypcji w SOE, tak więc będę miał dostęp do wszystkich DLC (jeżeli się nie mylę).

Pozdrawiam i proszę o kontakt w tym temacie, bądź prywatnej wiadomości.

Wal na pw tego fanpage, ktos cie do ligi doda na pewno.

https://www.facebook.com/DCUOPL

siema zapraszam na kanal strony mmorpg ts3 jestem na kanale luzne pogaduchy :) ja tez szukam graczy:)

siema zapraszam na kanal strony mmorpg ts3 jestem na kanale luzne pogaduchy ja tez szukam graczy:)

Zapomniałem dodać iż nie jestem w posiadaniu sprawnego mikrofonu. Nie do końca szukam kogoś do wspólnej gry jako że czasami pracuję po 12 godzin, wtedy jestem tak zmęczony że nie chce mi się po prostu grać dłużej niż godzinę czy też dwie. A nikt z progressem nie będzie na mnie czekał aż łaskawie się zaloguje. Dlatego szukam tylko kogoś kto w razie pytań, odpowie mi na nie. Tylko tyle mi trzeba :)

Witam serdecznie.

Jako iż planuję od dnia jutrzejszego grę w DCUO, poszukuję aktywnego gracza który chętnie w godzinach wieczornych (17+), wtedy kończę zazwyczaj pracę, wprowadzi mnie w tajniki w/w gry. Dodam iż planuję zakup subskrypcji w SOE, tak więc będę miał dostęp do wszystkich DLC (jeżeli się nie mylę).

Pozdrawiam i proszę o kontakt w tym temacie, bądź prywatnej wiadomości.