DC Universe Online

Poszukuję graczy do wspólnego grania w DCUO. Obecnie dobiłem sam do lvl cap (30), co nie jest wyczynem ponieważ idzie to niesamowicie szybko i założyłem prawie kompletny set PVE Tier 1, także nadal jestem w powijakach, aczkolwiek chętnie pokażę innym graczom piękny świat DCUO. Mnogość zadań, raidów, instacji oraz świetnych quest chainów z finałową cutscenką w postaci komiksowej animacji. Posiadam TS3 także z komunikacją nie będzie problemu. Pomogę poradami oraz uczestnictwem w trudnych questach lub wspólnym robieniem Duos'ów (insty 2-men).

A jak aktualnie wygląda sprawa z dodatkami? Da się grać bez czy trzeba troche pieniędzy zainwestować?

Dodatki początkowe spadły cenowo do 20 zl za sztukę i spokojnie wystarczy kupic co miesiąc a czasem dwa, bo grindujesz instancje dla tokenow żeby kupic gear. Pograsz to sie przekonasz:)

Nie polecam, polityka Daybeak jest śmieszna, kasa kasa i tylko kasa się liczy, nie warto grać jeśli nie chcesz władować w grę miliardów dolarów :)

Racja. Woda, sucharki i marzenia o domu z drewna nie kartonu - filozofia życia Ayos'a. Za coś muszą utrzymać serwery, robić nowy content i wspierać też inne gry. Zapomniałem, że jak było SOE to DCUO było w 100% darmowe, a EQ1 od 1999 też był F2P. Zejdź na ziemię...

Mogę zagrać ,mam 3 dodatki
-Origin Crisis
-Lightning Strikes
-The Battle For Earth

Jest dobra szansa ze dzis wieczorem sie zaloguje zobaczyc jak po merge wyglada liczebnosc i moze atomic zaczne robic

Villian czy hero?

Hero. Piszcie do mnie na gg, kto chce grać albo na Steam i wtedy będziemy się jakoś grupować :)

Poszukuję graczy do wspólnego grania w DCUO. Obecnie dobiłem sam do lvl cap (30), co nie jest wyczynem ponieważ idzie to niesamowicie szybko i założyłem prawie kompletny set PVE Tier 1, także nadal jestem w powijakach, aczkolwiek chętnie pokażę innym graczom piękny świat DCUO. Mnogość zadań, raidów, instacji oraz świetnych quest chainów z finałową cutscenką w postaci komiksowej animacji. Posiadam TS3 także z komunikacją nie będzie problemu. Pomogę poradami oraz uczestnictwem w trudnych questach lub wspólnym robieniem Duos'ów (insty 2-men).