DC Universe problem

Witam

Szukam pomocy wszedzie gdzie sie da, przeczytałem internety i nie pomogło. Może ktoś z was miał taki problem mianowicie:

Ściągnełem DC Universe online z oficialnej strony, zainstalowałem. zalogowałem. i gdy gra się włącza na samym początku jest connect to login server i po chwili gra się wyłącza. Dodam że mam tak od kilku dni i reinstall nie pomógł.

Ma ktoś pomysł jak to naprawić??

Podaj specyfikacje sprzętu, bo możliwe że w nim tkwi problem.

Otworz menadzera procesow i sprawdz zuzycie procesora podczas odpalania gry. Jesli osiaga 100% to najczesciej pomaga zamkniecie procesu, raz, max dwa razy i bedzie smigalo juz ;)

Ps - zakladam ze nie ma zadnego errora a gra ot tak wywala do pulpitu, bo jakby byl blad to mozna skopiowac i wkleic w google ;)

Mi się takie cuda wyczyniały z C9 dwa-trzy dni temu. Wszystko śmiga, ładnie pięknie po kilkunastu sekundach od włączenia, przy tworzeniu postaci w pewnym momencie(bliżej nieokreślonym, po prostu) zamykało się nagle, bez komunikatu i bez dodatkowych fajerwerków. Sam nie wiedziałem ocb, więc stwierdziłem, że to coś z klientem nie tak i dałem sobie spokój. (tymbardziej, że ta sytuacja pojawiała się zarówno na moim jak i na mojej żony komputerze). :P

Tak bywa z roznego typu gameguardami - bo sa dwie wersje ich : 32 i 64 bitowe. I czasami sie cos miesza im w tym wykrywaniu wersji systemu i odpalaja zla co skutkuje za duzym obciazeniem i wywaleniem gry ;). A jak zamknie sie "chamsko" proces to odnotowuje to jako blad i probuje druga wersje ;)

Specyfikacja kompa: intel quad 4 x 2,66 GHZ 6 GB RAM, grafa Geforce 9800 1GB, Windows 10

Jak myślicie Windows jest problemem?

Moim zdaniem wina jest tutaj po stronie Win 10. To nie jest jeszcze system, który nadaje się do użytku codziennego. Deweloper co prawda udostępnia darmowe obrazy systemu, ale mają one na celu bardziej zgłaszanie przez użytkowników błędów. :D

Witam

Szukam pomocy wszedzie gdzie sie da, przeczytałem internety i nie pomogło. Może ktoś z was miał taki problem mianowicie:

Ściągnełem DC Universe online z oficialnej strony, zainstalowałem. zalogowałem. i gdy gra się włącza na samym początku jest connect to login server i po chwili gra się wyłącza. Dodam że mam tak od kilku dni i reinstall nie pomógł.

Ma ktoś pomysł jak to naprawić??