DC Universe? Pytan kilka

Witam jako ze ciezko zdobyc informacje na temat DC Universe postanowilem zapytac tu na forum .

Wiec pierwsze pytanie

1. Jak wyglada sytuacja na serwerze EU czy gra duzo polakow sa jakies gildie ? organizacje czy cos w ten desen?

2. Jak wygladaja tam platnosci czy np. kupujac premium na miesiac i w nastepnym miesiacu nie kupujac wcale mam z tego jakies bonusy czy nic znowu jestem darmozjadem? (Chodzi mi o np Veteran tak i jak w Aionie czy SWTOR)

3. Czy moglby ktos podeslac tabelke roznic miedzy kontami?

1. Niestety nie wiem

2. Tak masz Premium, ale można też to zdobyć po prostu wydając w grze 5 euro lub więcej może być to np. dodatek

3. http://www.dcuniverseonline.eu/pages/free2play

kiedys mi sie obilo o uszy ze mozna miec ograniczona ilosc kasy przy sobie . Po zakupie premki to sie zmienia? czy jezeli np. mam osiagniety limit to moge wszystko do banku wrzucic i znowu osiagac limit pieniazkow przy sobie?

Systemu chyba nie oszukasz, na premium nie masz limitu na pozostałych tak jak tabelka pokazuje.

Witam jako ze ciezko zdobyc informacje na temat DC Universe postanowilem zapytac tu na forum .

Wiec pierwsze pytanie

1. Jak wyglada sytuacja na serwerze EU czy gra duzo polakow sa jakies gildie ? organizacje czy cos w ten desen?

2. Jak wygladaja tam platnosci czy np. kupujac premium na miesiac i w nastepnym miesiacu nie kupujac wcale mam z tego jakies bonusy czy nic znowu jestem darmozjadem? (Chodzi mi o np Veteran tak i jak w Aionie czy SWTOR)

3. Czy moglby ktos podeslac tabelke roznic miedzy kontami?