Hola hola
pozwole sobie zdementować kilka informacji odnośnie DLC i samej gry, a tak wogóle to cześć wam wszystkim ![:)]()
na wstępie odpowiem @Inyenn Champions Online na pytanie vs gier. Nie grałem w Champions Online także nie mam zielonego pojęcia
natomiast jeśli chodzi o DC Univerese online sprawa wygląda tak gra jest jak juz wiecie wszyscy jest za free i faktycznie gra ma sporo
zablokowanego contentu jednak nieprzeszkadza to w grze (mnie nie przeszkadzało do uzyskania 30 lvl i grało się przyjemnie)
Potem sprawa sie nieco komplikuje bo wiecej przedmiotów wiecej kasy leci i tu ograniczenia zaczynają być odczuwalne (zbyt mało slotów w plecaku czy granica w kasie 1500$)
Dobrym rozwiązaniem było wykupienie abonamentu za cene 46 zł ( wg mnie można przeszkoczyć ) w tej kwocie macie wszystkie DLC jakie wyszły ogólnie mówiać pełne odblokowanie contentu gry
Abonament można kupić przez karte kredytową na stronie gry wychodzi ok 15 $ + 3 $ o których nie mówią ( te 3 $ mnie zraziły) i poszukałem dalej
na allegro mozna było znaleść Prepaid za 65 zł - zdecydowanie za drogo - szukałem wiec dalej i znalazłem 46 zł również na allegro podaje linka dla zainteresowanych
http://allegro.pl/soe-sony-online-30-dni-prepaid-dc-universe-key-i3923753607.html po wykorzystaniu kodu mamy do wyboru 2 opcje 1500 (waluty w grze) albo 30 dni konto Legendary
zdecydowanie polecam tą 2 opcje
. Na koniec dodam że gram na serverze US i zapraszam chętnie do gry osoby które mają konto legendary i te które go nie maja ![:)]()