DCUO PVE server

Tylko ja mam takie lagi i to w wyborze postaci? Dziwne, bo mój sprzęt spełnia wymagania. Co do ts'a ja chyba nie będę używał, ponieważ moje mikro jest strasznie słabe i nie wiem, czy będzie mnie dobrze słychać (a nawet jeśli to nie po godzinie 19, chociaż zapewne wtedy zasiada część osób ).

Aha, panowie, jeśli można to podajcie swoje nicki czy coś, żebym mógł się z wami jakoś porozumieć.

Sancio

PawciuU

Quena

TwojaStara

Marcus Hex

Beulf

masz tu kilka nickow moze ktos akurat będzie w grze pisz smialo.

Nie przestrasz sie lagami bo to tylko godziny szczytu no i powinni cos robic caly czas z serverami tak wiec jesli pograsz dluzej niz tydzien to juz spokojnie bedzie dobrze.

Wlasnie udalo mi sie zapgrejdowac konto na Legendary i dalem rade zalozyc Lige ;) WingedHussars. Nazwa patriotyczna aczkolwiek zawsze pasuje xD. Zapraszam kazdego, o inva pisac albo tutaj na forum albo do Marcus Hex (zdecydowanie wole w grze xD )

Gracie na serverach US, czy Europejskich?

Dobra.. to juz nie aktualne. Zrobilem ta gildie bo myslalem ze zadnej nie ma na EU serwerze po stronie herosow. A jednak juz jest, ktora wczesniej zostala zalozona: PlayNow. Wiec jak cos szukajcie graczy z tej ligii.

Jakie PlayNow?? Chyba Playnext i to jest gildia założona przez Rock'a . Jeśli go nie znacie to wpiszcie sobie Rockalone2k na Youtube.

Każdy gracz z tej gildii może dodawać więc piszcie na /shout czy nikogo nie ma z gildii Playnext, na pewno ktoś was doda

Witajcie:)

Dziś chciałbym stworzyć lub dołączyć do istniejącej ekipy w DCUO na serverze PvE. Wiem, ze są inne topiki ale są o serverze PvP. Więc jeśli wolicie spokojnie robić misje i tylko na eventach i wojnach nawalać w PvP to zapraszam. Posiadam własny ts3. Podam jeśli znajdą się chętni.