DCUO PVE server

Witajcie:)

Dziś chciałbym stworzyć lub dołączyć do istniejącej ekipy w DCUO na serverze PvE. Wiem, ze są inne topiki ale są o serverze PvP. Więc jeśli wolicie spokojnie robić misje i tylko na eventach i wojnach nawalać w PvP to zapraszam. Posiadam własny ts3. Podam jeśli znajdą się chętni.

Sancio, już wspominałem, że chętnie z tobą pogram. Tylko, że dopiero za kilka dni będę miał DCUO :/

Tak wiem o Tobie:) ale w tamtym temacie nie będę spamował dlatego założyłem ten.

Nie jest tak że ogólnie na PVE jest mniej ludzi? bo jeśli tak to może i lagi mniejsze co mogłoby mnie przekonać na przejśćie :)

Moze i ja bym dolaczyl :) Dzisiaj zaczalem grac ale ja na pvp, mysle ze jest lepszy ;p

PvP i PvE to jest ten sam server !!!!!!!!!!!!!

w Watchtower albo Hall of Doom można zmienić na która "stefe"* chcesz się przenieść. Więc jak chcesz expic grasz na "stefie" PvE a jak nak***iać to na "stefie" PvP.

* w grze nazywa się to Phase !

PvP i PvE to jest ten sam server !!!!!!!!!!!!!w Watchtower albo Hall of Doom można zmienić na która "stefe"* chcesz się przenieść. Więc jak chcesz expic grasz na "stefie" PvE a jak nak***iać to na "stefie" PvP.* w grze nazywa się to Phase !

Tego akurat nie wiedziałem, typowo w reszczie masówek są to oddzielne serwery, także dzięki za nfo.

PvP i PvE to jest ten sam server !!!!!!!!!!!!!w Watchtower albo Hall of Doom można zmienić na która "stefe"* chcesz się przenieść. Więc jak chcesz expic grasz na "stefie" PvE a jak nak***iać to na "stefie" PvP.* w grze nazywa się to Phase !

Phaze sluzy do przemiany z FAZY pvp na FAZE non-pvp, czyli taki pve. A nie zmiane serwera... Serwer wybierasz przy tworzeniu postaci i nie mozesz go zmienic.

Ja byłbym bardzo chętny do gry na PvE. Mam już 10 lub 11 lvl i nie mam właśnie z kim grać. Podajcie TS'a jak możecie ;)

Będę wdzięczny

Ja też jestem chętny na współprace. Mam tylko 6 lvl i nie mam z kim zrobić eventu ze Scarecrow'em

ps.: Jestem w Gotham City więc gra w Meropolis odpada

Dragoner, daj mi swój nick to cie zaproszę do party i razem zrobimy scarecrowa :D.

Ja też chętnie zagram, gram w metropolis.

Dragoner, daj mi swój nick to cie zaproszę do party i razem zrobimy scarecrowa .

nick Izuchi, a scarecrowa można zrobić wieczorem jak się znajdzie jeszcze dwie osoby

Dziś wieczór MOŻE będę miał DCUO i będę grał w Gotham.

Dajcie wreszcie namiary tego TS'a!

Czekam i czekam już kilka godzin. Sancio nie można tak robić ;(

To ile osób chętnych na ten event ?? ja jestem chętny zrobić go w godzinach 20-22.

Postać stworzona, nick: Zathen. Te kolejki mnie dobijają. Normalnie jak na serwerach Tibii w godzinach szczytu -.-

188.165.154.237:3370

Przepraszam was bardzo ale nie miałem dziś czasu zagladać na forum. Wejdzcie na channel 1 haslo nowawola

Też bardzo chętnie zrobię event i odrazu mówie ze nie wazne cz jestes w gotham w\czy metropolis ten event i tak da sie zrobic.

Zapraszam na Scarecrow'a :D czekam na ts3.

188.165.154.237:3370Przepraszam was bardzo ale nie miałem dziś czasu zagladać na forum. Wejdzcie na channel 1 haslo nowawolaTeż bardzo chętnie zrobię event i odrazu mówie ze nie wazne cz jestes w gotham w\czy metropolis ten event i tak da sie zrobic.Zapraszam na Scarecrow'a czekam na ts3.

Masz rację event da się zrobić, ale nie da się wspólnie zadań robić(chyba że da się przenieść do innego miasta). Czy można jakoś zrobić party ??

ps.: Ja już wbijam do gry

Można się przenieść do innego miasta bardzo prosto z watchtower.

dragoner wbij na channel niżej do mnie i Marcusa. haslo masz podane.